Podravka 4 treningTRENERI SURADNICI // Piše Goran Rihtarić
U Ivanskoj je u subotu odigran 4. krug Rukometne lige regije sjever za djevojčice rođene 2002. i 2003. godine. Podravka 4 u ovoj Ligi ima prijavljene dvije ekipe te je svaka od njih odigrala po dvije utakmice: ŽRK Bjelovar – Podravka 1 1:7 (1:6), Podravka 1 – ŽRK Ivančice 11:2 (8:1), ŽRK Ivančice – Podravka 2 8:2 (6:0) i ŽRK Bjelovar – Podravka 2 10:3 (5:2).

Utakmice ekipe Podravka 1 krasila je izuzetna borbenost u obrani, što je nagrađeno malim brojem primljenih golova. U napadu je odigrano za nijansu slabije i jedino čime ne mogu biti zadovoljan je slaba realizacija čistih prilika za gol. No, svakim treningom nastojimo ispraviti pogreške, a ono što je dobro dići na višu razinu i kroz vježbe i igru na treningu uživati u rukometu, što je i primarni cilj. Podravka 2 odigrala je dvije slabije utakmice. Iako mogu reći da su u obrani djevojčice odigrale vrlo dobro, zalagale se, borile, u napadu nisu kapitalizirale dobru obranu, već su nizom izgubljenih lopti na potpuno identičan način omogućile suparnicama brojne kontre i na kraju pozitivan rezultat. No, nema veze, na greškama se uči, a na nama svima je da zajedno svedemo greške na minimum. I dalje uživamo u rukometnoj igri i svi zajedno se veselimo svakom novom treningu i utakmici.

ŽRK Bjelovar – Podravka 1 1:7 (1:6)
Lončarić, Nemec, Jurić, Šokec 2, Perika, Ružić, Vuljak, Baltić, Sermek, Domijan, Zagrajski, Ranilović 1, Jurendić, Vrabelj, Firšt 4.

Podravka 1- ŽRK Ivančice 11:2 (8:1)
Lončarić, Nemec, Jurić, Šokec 4, Perika, Ružić 3, Vuljak 2, Baltić, Sermek, Domijan 1, Zagrajski, Ranilović, Jurendić, Vrabelj, Firšt 1.

ŽRK Ivančice – Podravka 2 8:2 (6:0)
Behin, Hudinčec, Bebek, Peić, Paleka, Ruđic, Loparić, Jakupek, Matovina 1, Antolić, Žarić, Košuta 1,Banek.

ŽRK Bjelovar – Podravka 2 10:3 (5:2)
Behin, Hudinčec, Bebek, Peić, Paleka, Ruđic, Loparić, Jakupek, Matovina 3, Antolić, Žarić, Košuta, Banek.