Iva Pongrac, Marijeta Vidak, Marta Žderić i Miranda Tatari u razgovoru s Podravkašem Kao lastavice koje navješćuju proljeće, prije europskih Podravkinih utakmica u Podravki se na Tin baru pojavljuju rukometašice Podravke Vegete koje dijele besplatne ulaznice za iduću utakmicu. Učinile su to uoči utakmice s Krim Mercatorom, a i sada u četvrtak uoči utakmice s europskim prvakinjama, norveškim Larvikom.

Skoro cijela ekipa na zadatkuPrigodom ove podjele učas je otišlo 400 ulaznica od 2000 koliko ih je tiskano, a tome valja pribrojiti i ulaz na članske karte i stalne i počasne ulaznice. Pojava rukometašica uvijek izaziva živost, pa Podravkašima nije žao ako ih se prekida u gablecu, ili u polsatnoj pauzi na kavi ili soku.

Cure ''idu tržit''Utakmica Podravka Vegeta – Larvik igra se u subotu 29. listopada s počekom u 18 sati u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića. Očekuje se da će dvorana biti napunjena ”do vrha”, jer ulaznice brzo nestaju.

Od četvrtka, danas, mogu se besplatno podići osim na Tin baru u Podravki i na recepciji hotela Podravina te u klupskim prostorijama uz dvoranu.

Fotografije snimio Zoran Ferčec, Signal studio