Podravkine rukometašice u Tjednu kretanja // Foto ivo Čičin-MašanskerKako bi djecu potaknuli da svoje slobodno vrijeme iskoriste za bavljenje sportskim i društvenim aktivnostima i na taj način ih udaljili od ulice, ugostiteljskih objekata i   štetnih druženja, u partnerstvu sa Društvom naša djeca Koprivnica Policijska uprava koprivničko-križevačka organizira Sajam mogućnosti. Sajam mogućnosti održat će se u utorak, 25. rujna, od 9 do 13 sati na otvorenom prostoru bazena Cerine u Koprivnici.

To je projekt u okviru kojeg se predstavljaju sportski klubovi, kulturno-umjetnička društva i udruge koje se bave programima za djecu kao i mogućnosti uključivanja djece i mladih u njihove aktivnosti. Sajam mogućnosti promiče zdrav život, kreativnost i stvaralaštvo djece i mladih, te  druženje kroz društveno prihvatljive programe. Na jednom mjestu, uz puno zabave što uključuje i sportsko natjecanje za ekipe osnovnih škola, kao i natjecanje u poznavanju prometne kulture, djeca sama mogu odabrati sadržaje koji im se najviše sviđaju.

Na sajmu mogućnosti prezentirati će se 50 – tak klubova, društava i udruga koji se bave sportom, folklorom, plesom, informatikom, robotikom, astronomijom i drugim zanimljivim sadržajima, a među njima bit će i mlade rukometašice Podravke.

Podravkine rukometašice u Tjednu kretanja // Foto ivo Čičin-MašanskerAkciju su podržali Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, ZAMP, Podravka d.d., Danica-mesna industrija d.d., Obrtnička škola Koprivnica, Bazeni Cerine, Komunalac d.d., kao i općine Koprivničko-križevačke Županije.

Rukometašice Podravke Vegete, Žana Čović, Marijeta Vidak, Ivana Japitanović i Sara Šenvald, sudjelovale su u subotu u Koprivnici u akciji Europskog tjedna kretanja, gdje su na Zrinskom trgu zainteresiranima pokazivale vještinu igranja loptom.