U subotu za podravkašice kreće prvenstvena sezona, a na rasporedu je susret 1. kola 1.HRL za žene u kojem će naša ekipa snage odmjeriti s varaždinskom Kokom. Kao i uvijek nova se sezona s nestrpljenjem iščekuje, a tako i prvi prvenstveni ogled. Uoči utakmice svoje su izjave dali trener Ivica Obrvan i igračica Nikolina Zadravec.
Trener Ivica Obrvan//foto: Romana Mihalec
Starta nam prvenstvo koje se uglavnom svodi na utakmice za prvaka između Lokomotive i Podravke no iskustvo nas iz prošle sezone uči da to nije uvijek tako. Prvenstvo smo izgubili od neke treće ekipe, a to je u ovom slučaju bilo Dugo Selo i u nikakvom slučaju ne smije biti podcjenjivanja kroz prvenstvenu sezonu koja je dugačka, protiv nijedne ekipe koja se ne zove Lokomotiva tako ni u subotu protiv Koke. Tražit ćemo, a ne znam hoćemo li to uvijek dobiti, maksimalan angažman na svim utakmicama koje se ne igraju s Lokomotivom i zbog treninga i zbog ozbiljnosti i vjerujem da ćemo u subotu biti maksimalno spremni motivacijski kako bi isključivo gledali sebe kroz te utakmice, nešto trenirali te dizali nivo svoje igre i forme na još veći nivo nego što je u ovom trenutku – rekao je trener Ivica Obrvan.
Nikolina Zadravec//foto: Romana Mihalec
Dodajmo kako se u puni trenažni proces vratila Lea Franušić nakon upale uha koja je bila pošteđena petnaestak dana zbog jake upale uha. Od ovog tjedna trenira i Josipa Mamić koja je gotovo od početka priprema radila po izdvojenom programu zbog ozljede te će zasigurno trebati vrijeme da nadoknadi propušteno iz pripremnog perioda. Treninzima s prvom ekipom su priključene i Tara Đelekovčan te povremeno Gabriela Domović, a sukladno mogućnostima i one će polako ulaziti u ritam rada i utakmica s prvom ekipom. Nikolina Zadravec nestrpljivo iščekuje početak, a sigurno je kako je ekipa itekako spremna za ono što dolazi.
Dugo priželjkujemo ovaj početak, dugo se pripremamo, a iza nas je šesti tjedan priprema. Prvo gostovanje u Varaždinu s Kokom. Što se tiče utakmice moramo pristupiti maksimalno fokusirano, opravdati minutažu koju nam trener da i vjerujem da ćemo prva dva boda ponijeti u Koprivnicu – rekla je Nikolina Zadravec. 
Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 17.00 sati, a prijenos će biti osiguran putem You tube kanala HRS-a.