Rukometašice Podravke Vegete nastavljaju sa svojim obavezama u prvenstvu, a ovaj su tjedan ispred njih dva izazova na domaćem terenu. U srijedu u Koprivnicu stiže Bjelovar jer je na rasporedu 16. kolo 1.HRL za žene s početkom u 18:00 sati. U petak u Koprivnicu stiže Dugo Selo, a utakmica 18. kola 1.HRL za žene je zakazana za 19:30 sati. Ulaz u dvoranu je slobodan, a ulaznice za utakmice domaćeg prvenstva nisu potrebne. 

Dvostruki je ovotjedni program najavila Andrea Šimara. 

Nakon reprezentativne stanke, ovaj tjedan nas očekuju čak dvije utakmice. U srijedu protiv ekipe Bjelovara i u petak protiv ekipe Dugog Sela. To su kvalitetne ekipe no ne sumnjam u nas i našu igru. Najvažnije je da od prve minute uđemo s čvrstom obranom iz koje ćemo vući polukontru i kontru i očekujem da bodovi ostanu u Koprivnici – rekla je Šimara.

Utakmicu je najavio i trener Ivica Obrvan. 

Očekujem da ćemo nakon reprezentativne stanke gdje je većina igračica bila odsutna uhvatiti ritam klupskih obaveza i zabilježiti dvije sigurne pobjede. Želja mi je da igraju sve igračice koje imamo na raspolaganju kako bi što spremniji dočekali tjedan iza u kojem nas očekuje prva utakmica četvrftinala Europske lige protiv rumunjske Braile – rekao je trener Ivica Obrvan. 

Podsjetimo, uoči reprezentativne pauze podravkašice su slavile u Zagrebu protiv Lokomotive te u 1.HRL za žene i dalje imaju sve pobjede i ukupno 30 bodova nakon 15 odigranih kola.