Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije danas je u Koprivnici dodijelio priznanja najboljim i najperspektivnijim ekipama i pojedincima za 2019. godinu. Nagrađenima su priznanja uručili predsjednik Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Zlatko Blažeković i dožupan Ratimir Ljubić.

Rukometni klub Podravka nagrade je primio u nekoliko kategorija. Dejana Milosavljević proglašena je najuspješnijom rukometašicom, Podravka Vegeta proglašena je najuspješnijom ženskom rukometnom ekipom, Tena Megerle primila je priznanje za najperspektivniju rukometašicu, ekipa RK Podravka (mlađe kadetkinje, 2004.) primila je nagradu za najperspektivniju ekipu, a trener Podravka Vegete Zlatko Saračević primio je nagradu za najuspješnijeg trenera.

Najuspješnijim rukometašem u 2019. godini proglašen je Robert Marković iz RK KTC Križevci, najuspješnija muška rukometna ekipa je RK KTC Križevci, a najperspektivniji rukometaš u 2019. godini je Marin Celovec iz RK KTC Križevci. Nagradu za zaslužnog rukometnog djelatnika primio je Srećko Rešetar.

RK Podravka čestita svima nagrađenima.

FOTO: Ivan Brkić

Dejana Milosavljević, najuspješnija rukometašica

Podravka Vegeta, najuspješnija rukometna ekipa (u ime ekipe nagradu je preuzela kapetanica Dragica Džono)

Tena Megerle, najperspektivnija rukometašica

RK Podravka 3 (2004. i mlađe), najperspektivnija ekipa

Zlatko Saračević, najuspješniji trener