Pozdrav 2012/2013.Zadnja utakmica Lige za prvaka 1. HRL, a u ujedno i utakmica u kojoj Podravka Vegeta i službeno postaje 20. put prvak države, odigrati u petak 3. svibnja u gimnzaijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici, s početkom u 19 sati. Suparnik u 10. kolu je Zelina.

Utakmicu sude sutkinje Helena Crnojević iz Zagreba i Emina Kostecki Radić iz Kutine, a nadzornik HRS-a je Roberto Lozančić iz Velike Gorice.

Ovo je ujedno poziv vjernim gledateljima da dođu ispratiti ovu uspješnu generaciju i njihovo stručno vodstvo.

Utakmica se igra u petak, jer u subotu u 19 sati u Koprivnici igraju 1. HNL Slaven Belupo i Istra 1961, pa se, kao i dosad, nastojalo da utakmice ne kolidiraju i da gledatelji imaju lakši izbor.

 Nakon utakmice bit će održana svečanost predaja pehara i medalja, nakon čega ovu ekipu koprivnički gledatelji u Koprivnici više neće vidjeti. Preostale su samo utakmice završnice kupa (finale je na HTV) te završnica Regionalne lige. Zaostala utakmica sa Zaječarom neće se igrati, jer se Zaječar nije uspio dogovoriti za termine šest utakmica, osim s Podravkom Vegetom, i dva puta s Jagodinom, zatim s Metalurgom, Budućnosti i Biserima. Na Final Fouru u Crnoj Gori sudjeluju ekipe koje su zauszele prva četiri mjesta na tablici: 1. Podravka Vegeta, 2. Budućnost, 3. Lokomotiva, 4. Metalurg.