Vác - Podravka Vegeta na turniru u sezoni 2009/10. // arhiva Prvo okupljanje Podravke Vegete u novoj sezoni zakazano je za 21. srpnja oko 15 sati, nakon sjednice Upravnog odbora RK Podravke, što će se održati istoga dana. Na okupljanje su pozvani i novinari. Nakon upoznavanja Upravnog odbora i novinara s novim sastavom, novi treneri Goran Mrđen i Filip Turk održat će prvi trening.

Donosimo raspored za devet pripremnih utakmica u kolovozu. Početkom kolovoza HRS donosi sustav natjecanja u 1. HRL, a u rujnu počinje natjecanje u Regionalnoj ligi, za koju se čeka konačna lista sudionika i raspored utakmica.

RASPORED PRIPREMNIH UTAKMICA DO 1. RUJNA 2013.

Srijeda, 8. kolovoza, Koprivnica, u 18 sati
Prijateljska utakmica Podravka Vegeta – Fehérvár KC (prvoligaš iz Székesfehérvára, Mađarska)

Petak, 16. kolovoza, Székesfehérvár, Mađarska, u 19 sati
Turniru u Székesefehérváru, sustav Final Four, uz sudjelovanje Fehérvára, Ivuente Michalovce (Slovačka), Lokomotive (Zagreb, Hrvatska) i Podravke Vegete.
19 sati Fehérvár – Podravka Vegeta
17 sati Iuventa – Lokomotiva

Subota, 17. kolovoza, Székesefehérvár, Mađarska, u 13 ili 15 sati
Turnir u Székesefehérváru
13 sati utakmica za 3. mjesto
15 sati utakmica za 1. mjesto

Subota i nedjelja, 24. kolovoza i 25. kolovoza, Vác, Mađarska
Turnir u Vácu, sustav svaki sa svakim, sudjeluju: domaćin Váci NKSE, Békéscsaba (oba Mađarska), Koblenz (Njemačka) i Podravka Vegeta.

Petak i subota 30. i 31. kolovoza, Koprivnica
Memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo, sustav svaki sa svakim, sudjeluju Krim Mercator (Ljubljana, Slovenija), Hypo Nö (Beč, Austrija), Budućnost (Podgorica, Crna Gora) i Podravka Vegeta.

I informacija o prelasku igračice. RK Lokomotiva uplatila je pripadajuću odštetu prema prvailniku HRS-a za igračicu Podravke Lino Nikolinu Tvorić, pa je nakon izdavanja ispisnice iz RK Podravke moguća njena registracija za zagrebački klub.