Rukometašice Podravka Vegete će u srijedu s početkom u 18 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo odigrati utakmicu 2. kola 1. HRL za žene protiv Trešnjevke. Bit će to ujedno i uvertira onome što dolazi za vikend, a to je 3. krug grupne faze DELO Lige prvakinja kada u Koprivnicu dolazi rumunjski Bukurešt. 

Sutra je prvenstvena utakmica 2. kola 1.HRL protiv Trešnjevke koja je povratnik u 1. ligu. Bez obzira na to moramo utakmicu shvatiti vrlo ozbiljno. Očekujemo uvjerljivu pobjedu gdje svatko od nas mora dati svoj značajan doprinos. Ta nam utakmica može i dobro poslužiti kao uvertira za subotnji ogled Lige prvakinja – rekla je Selena Milošević u najavi. 

Napravili smo analizu utakmice s FTC-om i već smo krenuli s pripremom za subotnji ogled Lige prvakinja s Bukureštom na domaćem terenu. Sutra nam dolazi utakmica 2. kola domaćeg prvenstva protiv Trešnjevke. U ekipu nam se vraća Lea Franušić koja se oporavila od ozljede gležnja, a nećemo moći računati na Bojanu Milić koja je dobila pet šavova nakon utakmice protiv FTC-a. Sve ostale cure su spremne i od njih ćemo kao i u svakoj utakmici tražiti maksimalan pristup i angažman svih 60 minuta -rekao je pomoćni trener Antonio Pranjić uoči ogleda s Trešnjevkom. 

Utakmica je na rasporedu u srijedu 22. rujna s početkom u 18 sati u ŠSD Josip Samaržija- Bepo. Ulaz za gledatelje je besplatan i bit će omogućen uz valjanu covid potvrdu i osobni identifikacijski dokument. Broj gledatelja je ograničen na 400.