U prostorijama gradske uprave su u povodu osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Danskoj, gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal održali prijem za reprezentativku Dejanu Milosavljević, tehničku direktoricu reprezentacije Ljerku Vresk te za trenericu i članicu stručnog stožera reprezentacije Snježanu Petiku. Ovim povijesnim uspjehom koji su ostvarile dotaknule su kako cijelu Hrvatsku tako i Koprivnicu. Prijemu se pridružila i direktorica RK Podravke s.d.d. Vlatka Mihoci.

Od srca vam čestitam na ostvarenom povijesnom uspjehu za hrvatski ženski rukomet. U ovom „novom normalnom“ vremenu zaista vas je bilo lijepo gledati preko malih ekrana, bez obzira što nije bilo publike u dvorani. Hvala vam što ste u ovoj čudnoj zbilji pokazale da nas sport, u našem slučaju ženski rukomet, može okupiti i razveseliti. Na ovaj način ste nam pokazale koliko nam vrijedite i koliko nam značite. Još jednom vam hvala na ovom rezultatu i drago nam je da je Koprivnica utkala ponešto niti u taj rezultat i veselimo se svim vašim budućim uspjesima“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Čestitke je uputio i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal koji je nedavno primio i nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora za životno djelo kao zaslužni sportski djelatnik i pomoćni trener u vremenima kada je RK Podravka ostvarila povijesni uspjeh u Ligi prvakinja.

Ne vjerujem da mogu izgovoriti riječi koje vam već nisu izgovorene. Stvarno čestitam svim našim djevojkama na sportskom čudu kojeg su ostvarile u Danskoj“, rekao je Ivan Pal.

Dejana Milosavljević je iskazala veliku sreću i ponos zbog rezultata koji je ostvaren te je kao znak zahvale uručila reprezentativni dres gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

Nisam s njima bila od prvog dana, ali vjerovala sam u njih. Na kraju se ispunio san meni kao igračici, a mislim da to sve dovoljno govori o ovom ostvarenju“, zaključila je Dejana Milosavljević.