Nova igračica Podravka Vegete je Terezija Ćurić, koja primarno igra na poziciji lijevog vanjskog. Dolazi iz redova zagrebačke Lokomotive gdje je igrala posljednjih pet godina. Terezija ima 24 godine i ugovor je potpisala za aktualnu i sljedeću sezonu. 

Svoje prve rukometne korake zabilježila je u ŽRK Pitomača s kojom je igrala prvu ligu te je nastupala za juniorsku reprezentaciju. U sezoni 2018./2019. nastupala je za varaždinsku Koku s kojom je igrala Challenge Cup. Od 2019. godine do danas bila je članica zagrebačke Lokomotive s kojom je igrala Challenge Cup, Ligu prvakinja i Europsku ligu. S Lokomotivom je osvojila i jedan naslov u Kupu te dva prvenstvena naslova. 

O Tereziji je zanimljivo reći i da je paralelno uz svoju sportsku karijeru gradila i onu akademsku te je položila sve ispite na Ekonomskom fakultetu i u lipnju planira obraniti svoj diplomski rad. Osim toga, Terezija je i instruktorica skijanja no s tim se pozivom ne bavi već duže vrijeme zbog rukometa koji je njezina prva ljubav. Terezija se već priključila treninzima s prvom ekipom te će nastupati u utakmicama domaćeg prvenstva, Kupa i Europske lige do kraja ove sezone. 

Sretna sam i zadovoljna. Želim se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju te se veselim novim izazovima koji su mi pruženi kao i povratku u domaću sredinu – rekla je Terezija Ćurić koja je rodom iz Kloštra Podravskog. 

Tereziji želimo punu uspjeha u nadolazećim sportskim izazovima te dobrodošlicu u našu malu rukometnu obitelj.