Selena Milošević se odlično oporavlja nakon operacije koljena. Nakon što je po povratku iz Daruvarskih toplica prošla uvodni dio rehabilitacije s fizioterapeutom Bojanom Savićom došlo je vrijeme i za kondicijski dio koji je preuzeo trener Nikola Golub. Nije tajna da Selena osim igračkog iskustva, u sebi ima i brojne kvalitete koje je čine snažnom, upornom i hrabrom u svemu čemu je posvećena. Baš tako izgleda i njezin proces oporavka, a njezin rad, trud i predanost prepoznali su i fizioterapeut Bojan Savić te kondicijski trener Nikola Golub koji su dali presjek oporavka. Puno lijepih riječi i pohvala mogu samo biti dodatni poticaj Seleni da se što prije vrati na teren.

Foto: Ivan Brkić //Mali tim za velike pobjede

Selenin oporavak je zapravo tekao školski. Moram reći da je to prije svega zato što je takav karakter i velika radnica. Nakon ozljede sve je išlo svojim tijekom, operacija je zakazana u kratkom roku nakon što se smirila upala, a ostala rehabilitacija je bila pravovremena i prema planu. Naš kondicijski trener Nikola Golub je kasnije preuzeo odgovornost oko jačanja mišića i mislim da oporavak teče iznenađujuće dobro i brzo. Siguran sam da će se vratiti u punoj snazi ako ne još i jača krenuti u novu sezonu – rekao je fizoterapeut Bojan Savić. 

U posljednjoj fazi, onoj prije ulaska na rukometni teren i povratka u igru u proces oporavka se uključuje i kondicijski trener Nikola Golub.

S tog aspekta pokazala je izuzetnu disciplinu uz puno odricanja i maksimalno profesionalni pristup odrađivanju svih vježbi i svih zahtjeva. Ono što nju krasi je jedna velika profesionalna energija i zrelost koju pokazuje i mislim da će se ovim oporavkom nakon ozljede zaokružiti još jedan važan proces u njezinoj karijeri i biti kvalitetan poticaj za igračke godine koje slijede – rekao je kondicijski trener Nikola Golub. 

Selenina želja je vratiti se na teren jača u čemu će kako se sada čini u potpunosti i uspjeti.

Jedva čekam povratak, ali sve ide svojim tokom i nećemo ništa žuriti. Do iduće sezone se stignem spremiti i vratiti na teren. Što se tiče mog oporavka, mislim da ide odlično ni prebrzo ni presporo. Najteže mi je bilo prvih mjesec dana kad sam bila na štakama i s ortozom i dok je mišić bio slab pa mi je sve bilo teško. Imam odličnu suradnju s fizioterapeutom i s kondicijskim trenerom i trudim se da dajem sve od sebe u svakom trenutku – rekla je Selena.

 

Foto: Ivan Brkić