Došao je trenutak da se i službeno oprostimo od sezone koja je iza nas. Danas je u klupskim prostorijama održan sastanak na kojem je trener Ivica Obrvan prenio svoje dojmove o sezoni koja je iza nas uz čestitke na ostvarenom i viziju za sezonu koja slijedi. Uoči sastanka u klubu čestitku igračicama i djevojkama je uputio i predsjednik NO RK Podravke s.d.d. Ivan Pal koji je naglasio kako su svi domaći ciljevi ostvareni onako kako se sanjalo na početku sezone, a pohvalio pristup u europskim utakmicama u kojima je napravljen iskorak na koji svi zaslužuju biti ponosni.
Nakon sastanka uslijedilo je već tradicionalno okupljanje u restoranu Štagelj. Na ručku su se djevojkama i stožeru obratili gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić s lijepim riječima o uspješnoj sezoni i još ljepšim željama za onu koja slijedi, direktorica Vlatka Mihoci koja je s ponosom naglasila i pozdravila ostvarene uspjehe uz optimističan pogled u budućnost koja dolazi. Bila je iznimna čast što se igračicama i stožeru obratila i predsjednica Uprave Podravke, Martina Dalić koja je ispred glavnog sponzora i Uprave iskazala zadovoljstvo zvog ostvarenih rezultata u ovoj sezoni te uputila čestitke zaslužnima.
Kao i svake godine i ove godine oprostili smo se s nekim našim igračicama kojima želimo puno sreće u daljnjim karijerama. Lei Franušić, Dori Kalaus Žulj i dosadašnjoj kapetanici Larissi Kalaus direktorica Rukometnog kluba Podravka Vlatka Mihoci uručila je cvijeće i prigodne poklone koji će ih, nadamo se podsjećati na trenutke koje su provele u dresu Podravka Vegete.
Prigodne plakete čiju unutrašnjost krase zlatne medalje iz ove sezone ostvarene u Kupu i Prvenstvu, direktorica RK Podravke Vlatka Mihoci uručila je gradonačelniku grada Koprivnice Mišelu Jakšiću, predsjedniku NO RK Podravke Ivanu Palu i predsjednici Uprave Podravke, Martini Dalić.
Igračice i stožer sada idu na zasluženi odmor i želimo im da se puni osmijeha i elana vrate na pripreme u srpnju.