Rukometašice Podravke Vegete će u nedjelju 5. studenog igrati utakmicu 8.kola 1.HRL za žene s Dalmatinkom iz Ploča. Utakmica će se igrati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo s početkom u 17.00 sati. U ovom trenutku podravkašice su stopostotne i sa 16 bodova i jednim kolom odigranim unaprijed nalaze se na prvom mjestu. Cilj je da u istom ritmu nastave i dalje pa se tako za svaku utakmicu pripremaju uz puni fokus i motivaciju. Utakmicu 8. kola najavili su trener Ivica Obrvan i kružna napadačica Sara Šenvald. 

Trener Ivica Obrvan//foto: R.Mihalec/RK Podravka

Imali smo uspješan, ali jednako tako i naporan ritam što se tiče dalekog putovanja. Osjeti se kod djevojaka da su prošle dosta kilometara u autobusu. Međutim, trenažni proces je u tijeku nakon kratkog odmora i već u nedjelju nas očekuje ponovno isti protivnik, Dalmatinka s kojom smo igrali prije nekoliko dana. Jedan dobro organizirani sastav koji ima glavu i rep. Poznajemo ih sada nakon ove utakmice gdje su one odigrale jako dobro prvo poluvrijeme. Očekujem dobar angažman i pristup naših igračica, da zabilježimo još jednu pobjedu i da nastavimo u tom ritmu odvesti ovaj dio sezone do kraja, prije početka Svjetskog prvenstva, a završno s dvije kvalifikacijske utakmice za plasman u Europsku ligu. Ja vjerujem da i hoćemo, atmosfera je dobra i sve cure su na broju. Mogu biti zadovoljan u ovom trenutku, međutim svaki novi dan iziskuje novo ponavljanje, novu koncentraciju i motivaciju jer ono što je iza nas je prošlo i moramo se okrenuti budućim stvarima- rekao je trener Ivica Obrvan. 

 

Sara Šenvald i Andrea Šimara//foto: R. Mihalec/ RK Podravka

U nedjelju nas očekuje utakmica protiv Dalmatinke. Budući da smo prošli vikend ostvarili pobjedu u gostima, isto očekujemo i u narednom kolu na domaćem terenu. Važno je da greške koje su se događale popravljamo, a ponovimo neke dobre stvari te da svi dobiju minutažu i da je maksimalno iskoristimo – rekla je Sara Šenvald uoči utakmice 8. kola.