Biseri Plevlja - Podravka Vegeta, utakmica 16. rujna 2012. u Danilovgradu // Foto Ivo Čičin-MašanskerDo kraja veljače Podravka Vegeta odigrat će još tri utakmice Regionalne lige. Prva je na redu već u petak, 18. siječnja. U gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici Podravka Vegeta dočekuje Bisere Plevlja. Utakmica počinje u 18 sati, uz besplatan ulaz, kao i obično.

Druge dvije utakmice Podravka Vegeta će odigrati u Skoplju: 15. veljače s Vardarom, a 17. veljače s Metalurgom.

Biseri Plevlja najmlađa su ekipa Regionalne lige, nalaze se na zadnjem, osmom mjestu, a ”formacijski” su druga ekipa podgoričke Budućnosti. Ranije su svoje utakmice igrali u Plevljima, gdje je Podravka gostovala dva puta, jednom i zimi. Ako i putovanje jest bilo dugačko i zamorno, nadoknađeno je to pejsažom, odnosno ljepotom kanjona rijeke Tare, čijim tokom, većim dijelom, vodi i cesta. No, stvari su se promijenile, pa sada Biseri Plevlja domaće utakmice igraju u podgoričkoj dvorani Morača, ili u okolnim gradovima: na jesenskom gostovanju Podravka Vegeta igrala je utakmicu Regionalne lige u Danilovgradu.

Utakmicu u Koprivnici sudi hrvatski sudački par Dalibor Jurinović i Marko Mrvica, a delegat WRHL-a (Women’s Regional Handball League) je Josip Posavec (Hrvatska).