Ovog vikenda počela su natjecanja u 1. hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi (igračice godišta 2002 i mlađe).

Liga je podijeljena na tri regije (sjever, zapad, jug) iz kojih će najbolje plasirani klubovi biti sudionici na Završnici PH.
U ligi Sjever prijavljeno je 11 klubova a igra se turnirski u 7.krugova.

Obzirom na dovoljan broj igračica godišta 2002. i 2004., koje sve zajedno čine drugu ekipu RK Podravke, u ligu smo prijavili dvije ekipe (Podravka 1 i Podravka 2). U službenoj konkurenciji igrat će kadetkinje 2002. godišta popunjene s nekim igračicama iz 2004. godišta, a druga je ekipa sastavljena samo od 2004. godišta i igrat će van konkurencije.
Jučer je u prvom krugu Podravka ugostila ŽRK Radnik (Križevci) i ŽRK Đurđevac.
Rezultati:
Podravka 1 – Đurđevac 31:9
Podravka 2 -Radnik 18: 15
Podravka 1 – Radnik 23:13
Podravka 2 – Đurđevac 34:12

Iz rezultata utakmica vidljivo je da su obje naše ekipe bile dominantne u odnosu na protivnice, u svim utakmicama zabilježile uvjerljive pobjede te upisale prve bodove. Istini za volju treba reći da je RK Đurđevac došao s nepotpunom i oslabljenom ekipom pa je i to doprinijelo njihovim visokim porazima.
Igrom mojih djevojaka iz obje ekipe u cjelini sam zadovoljna. Bilo je grešaka i brzopletosti ,“gladi“ za golovima, ali u ovakvim utakmicama to ne uzimam kao grijeh. Pustila sam da se raspucaju i rastrče, da pokažu svoje individualne mogućnosti ne tražeći posebno odgovornu igru. Tim više, što je dio njih dan prije imalo tešku utakmicu u Osijeku s povratkom u Koprivnicu tek oko 2 sata u noći. Važno je da su sve ostale zdrave i spremne za daljnja natjecanja koja slijede –priopćila nam je trenerica Đurđica Zečević.


Podravka 1 : Josipović 6, Strugar 9, Stručić 7, Vuljak 6, Vrabelj 1,Balaško 4, Zagrajski 1, Domijan 1, Firšt 3, Dedi 2, Beljak 3, Strahija 4, Perić 8, Paleka 1, Galinec
Podravka 2 : Međurečan 9, Đuranek 3, Sever 12, Crnjak, Hrupec 4, Smolak 1, Kovač 7, Žganjar 5, Švenda 8, Jagustin 3.