Logotip-HRS_aKoprivnica u srijedu 29. veljače ima dvostruki kup-program u ženskom rukometu. Podravka Vegeta i Podravka Lino u osmini finala su Hrvatskog kupa, među 16 preostalih ekipa.

Ždrijeb je odlučio da igraju Podravka Vegeta – Orijent Presoflex i Podravka Lino – Sesvete Agroproteinka. Utakmice se igraju u gimnazijskoj sportskoj dvorani. Ulaz je slobodan.

Podravka Lino i Sesvete Agroproteinka igraju u 17 sati. Sude Dalibor Feletar iz Bjelovara i Jelena Vujić iz Zagreba, a nadzornik HRS-a je Dražen Bajt iz Dugog Sela.

Podravka Vegeta i Orijent Presoflex iz Rijeke igraju u 19 sati. Sude Damir Barišić iz Čakovca i Igor Rendulić iz Kutine. Nadzornik HRS-a je Tihomir Kasunić iz Karlovca.

U ostalim susretima, a igra se samo jedna utakmica na ispadanje, sastaju se Lokomotiva – Samobor, Zelina – Umag, Split 2010 – Zamet, Trešnjevka – Koka, Petrijevci – Arena i Vukovar – Dalmatinka.

Pobjednici, osam klubova, ulaze u ždrijeb za četvrtzavršnicu. Podravka Vegeta prošlogodišnji je pobjednik završnice kupa odigranog u Samoboru.