Ovakav je bio kraj sezone: osvojeno prvenstvoTrener Neven Hrupec sazvao je prvo okupljanje rukometašica Podravke Vegete za novu sezonu u srijedu 25. srpnja u 18 sati. Okupit će se 14 rukometašica. Šest je igračica Podravke Vegete na Olimpijskim igrama (Jelčić, Pušić-Koroljević, Gaće, Milanović Litre, Tatari, Horvat), dvije reprezentativke su dobile odmor do 30. srpnja (Žderić i Ž. Čović), pa će igračicama prvog sastava (Kapitanović, Pongrac, A. Čović, Bulath, Damnjanović, Dragišić, Vidak) biti priključerno sedam igračica Podravke Lino (A. Oremović, A. Maljak, S. Šenvald, L. Kalaus, D. Kalaus, E. Zagorščak, M. Mikolčić).

Od navedenih 16 igračica, trener će odrediti 14 koje će se od 1. do 10. kolovoza pripremati u Daruvarskim toplicama, gdje se priključuju i treneri Vujović i Golub, koji su dobili slobodno zbog dosadašnjeg angažmana u reprezentacijama.

Prve utakmice, 18. kolovoza sa Zvezdom iz Zvenigoroda u Koprivnici i utakmice turnira u mađarskom Érdu 22. i 23. kolovoza (Érd, Zaječar, Vardar, Podravka Vegeta), igraju se bez olimpijskih reprezentativki. One se priključuju 24. kolovoza.

Memorijalni turnira Josip Samaržija Bepo u Koprivnici igrat će se 31. kolovoza i 1. rujna (Krim Mercator, Hypo Nö, europski prvak Budućnost, Podravka Vegeta).

Regionalna liga (Jagodina, Zaječar, Vardar, Metalurg, Budućnost, Biseri Plevlja, Lokomotiva, Podravka Vegeta) počinje 8. rujna, Liga prvakinja 13. listopada (Györ, Krim Mercator, kvalifikant, Podravka Vegeta), a u 1. HRL Podravka Vegeta i Lokomotiva uključuju se na proljeće u hrvatsku Ligu za prvaka.