Nastavak borbe za naslov: Vesna Milanović Litre // foto arhiva www.rk-podravla.hrNakon EHF rukometnog vikenda reprezentacija nastavlja se doigravanje u tri lige hrvatskog prvenstva. U Ligi za prvaka u 2. kolu Podravka Vegeta u srijedu u 18 sati dočekuje Sesvete Agroproteinku. Lokomotiva u 16,30 igra s Fantasyland Samoborom, a od 16 sati igraju Trešnjevka i Zelina. Fantasyland Samobor i Trešnjevka u odgođenoj utakmici 1. kola igrale su u ponedjeljak neriješeno 24:24 (14:9).

U Ligi za poredak (7-10. mjesta) igraju Split 20120 – Koka, a već danas, u utorak, Zamet – Umag. U Ligi za ostanak sastaju se Ivanić i Dalmatinka, a Osijek je slobodan.

Iz Podravke Vegete u A reprezentaciji bilo je pet igračica, u juniorskoj dvije. Podravka Lino dala je u kadetsku reprezentaciju šest igračica i jednu u juniorsku. Malo je vremena ostalo za zajedničke treninge, jer Podravka Lino također igra u srijedu: u 13. kolu 2. HRL sjever gostuje u Bjelovaru.

No, sve tri reprezentacije imale su sjajan učinak. Kadetkinje su se plasirale na Europsko prvenstvo, što se u kolovozu igra u Poljskoj, A reprezentacija na prijateljskom gostovanju u Crnoj Gori pobijedila je domaćina u dvije utakmice, a juniorska je postigla dvije pobjede u prijateljskim ogledima sa Srbijom u Vrbovcu.

U PETAK, 29. OŽUKA U 18 SATI PODRAVKA VEGETA IGRA UTAKMICU REGIONALNE LIGE, DERBI S BUDUĆNOSTI IZ PODGORICE.

Za uskrsne blagdane nema utakmica, a prvenstvo će se nastaviti u srijedu, 3. travnja, kada Podravka Vegeta gostuje u Samoboru. Iduće subote, 6. travnja, u Koprivnici gostuje Trešnjevka.