Györ: Nogomet za zagrijavanje // Foto Ivo Čičin-MašanskerRukometašice Podravke Vegete nakon petosatnog putovanja od Koprivnice do Györa, s minimalnim zaustavljanjem na granici u Goričanu, te dva zaustavljanja na benzinskim crpkama, smjestile su se u 13 sati u hotel Famulus. Ne i prvi puta, sjećamo se ranijih gostovanja, domaćin je osiguravao smještaj baš u tom komfornom hotelu, koji je ujedno i jedan od sponzora kluba.

Podravka Vegeta, skupna slika iz Györa // Foto Ivo Čičin-MašanskerOd 17 do 18,30 sati održan je trening u dvorani. Prije treninga obavljeno je slikanje ekipe, jer su sve dosadašnje skupne postale neaktualne i nevažne, jer jedne rukometašice više nema, a zbog ukupnog nezadovoljstva njenim izjavama o sada već bivšem klubu, uz dosta neistina, nikome više nije ni stalo. Zato skupne slike koje objavljujemo iz Györa nova je Podravka Vegeta.

Nogometno uzbuđenje pred golom // Foto Ivo Čičin-MašanskerA promjene su i u stručnom stožeru. Treneru vratarki Vladimiru Vujoviću potvrđen je status u klubu, pa je uvršten u stručni stožer, njegovu sliku možete naći i na službenoj stranici stručnog stožera. Tako će na klupi u utakmici sa Györom Vladimir Vujović, prekaljeni rukometni vratarski internacionalac i trener, sjediti kao službeni predstavnik Podravke Vegete, uz trenera Nevena Hrupeca, pomoćnog trenera Bojana Goluba i fizioterapeuta Bojana Savića. Vujović je vodio i klubove (Koka, Varteks…), pa će biti i izravna pomoć Hrupecu ako se ukaže potreba.

Volej Nikice Pušić-Koroljević // Foto Ivo Čičin-MašanskerTrening u Györovoj dvorani, koja će na utakmici biti napunjena do vrha (ulaznica oko 18 eura), održan je u laganom razgibavanju, a onda 35 minuta – nogometa. Priključili su se i treneri, ozlijeđen nije nitko, iako se igralo žustro, a dobar dio utakmica prošao je u istraživanje situacije oko stolica na tribini, gdje se lopta često gubila u autu.

Zadnji dio treninga, oko 50 minuta bilo je  uvježbavanje završnice pojedinih rukometnih akcija.

Za subotu prije podne predviđena je šetnja, a u 17,15 sati bjeloruski suci označit će početak igre u Ligi prvakinja. Uz naguranih 3500-4000 navijača, bit će i 18 najavljenih Podravkinih fanova iz Koprivnice.