Sa sjednice Skupštine 2011. godineSa željom da nakon dugog niza godina ponovno okupimo ljubitelje rukometa i Rukometnog kluba Podravka Vegeta, 2010. godine pokrenuta je inicijativa okupljanja članova kluba. Želja nam je da članovima postane što više naših sugrađana, djece, mladih, naših umirovljenika i vjernih navijača. Vjerujemo kako će samo članstvo i akcija koju pokrećemo dodatno pobuditi zanimanje za našim rukometnim klubom i pomoći u stvaranju atmosfere oko ove važne koprivničke sportske institucije.

Važno je spomenuti kako sukladno članku 14. Statuta RK Podravka, članovi Skupštine RK Podravka mogu biti isključivo članovi samog kluba.

Isto tako, Upravni odbor RK Podravka je na svojoj sjednici održanoj 26. kolovoza 2010. godine donio Odluku o načinu i visini članarine prema kojoj visina članarine za osobe do 18 godina starosti i umirovljenike iznosi 40 kuna, a za sve ostale 60 kuna.

Uvažavajući sve napisano, a želeći da i vi budete članom RK Podravka Vegeta, pozivamo vas da ispunite pristupnicu i uplatite spomenuti iznos članarine.

Dosadašnje članove molimo da uplate članarinu za 2012. godinu.

Prihvaćanjem članstva potvrđuje se popunjavanjem pristupnice i uplatom članarine uplatnicom, što prilažemo, a što možete isprintati. Pristupnicu trebaju ispuniti i dosadašnji članovi, radi potvrde produljenja vjernosti.

PRISTUPNICA .jpg format / PRISTUPNICA .pdf format (desni klik miša i “snimi” / “save as” za pohranu na Vaše osobno računalo)

Popunjenu pristupnicu možete nam vratiti poštom na našu adresu., Koprivnica, Željka Selingera 3a.

Članarinu možete uplatiti na broj žiro-računa: 2386002-1100510682 otvoren kod Podravske banke, ili temeljem uplatnice.

Unaprijed vam se ljubazno zahvaljujemo te s poštovanjem pozdravljamo.

Direktorica RK Podravka

 

Predsjednik RK Podravka

Božica Palčić

 

Krunoslav Bešvir