Jelena Živković // Foto arhiva RK PodravkePopunjava se ekipa Podravke Vegete za iduću sezonu u koju će se ući s istim ambicijama kao i svake godine (prvenstvo i kup koji donose europsko natjecanje). Klupska administracija uspješno je završila pregovore sa srpskim rukometašicama vanjskim igračicama Jelenom Živković i Jelenom Trifunović, pa će obje nastupati za Podravku Vegetu i u sezoni 2014/15.

Dakle za iduću sezonu situacija je do četvrtka 8. svibnja ovakva: Andrea Čović i Ivana Dragišić imaju ugovore, dolazi Ana Nikšić desno krilo iz Váca, a ugovore na još godinu produžile su Mirjana Milenković, Ekatarina Nemaškalo, Jelena Živković i Jelena Trifunović.

Idućeg tjedna o novim imenima i novim produženim ugovorima.

Jelena Trifunović // Foto arhiva RK PodravkeSA ZAMETOM U RIJECI U PETAK, 9. SVIBNJA U 18 SATI

Utakmica 8. kola Lige za prvaka 1. HRL za žene između Zameta i Podravke Vegete igra se u petak 9. svibnja 2014. godine u Rijeci u Centru Zamet.

Početak je u 18 sati.

Sude suci iz Garešnice Goran Cupek i Robert Kožuhar, a nadzornik HRS-a je Miljenko Komerički iz Kutine.

ZAVRŠNICA KUPA POČINJE 15. SVIBNJA U UMAGU

Idućeg tjedna je prva meč lopta koja već može usmjeriti nastup Podravke Vegete u Europi. U Umagu na Danima rukometa igra se završnica Hrvatskoga kupa. U četvrtak, 15. svibnja u polufinalu ženskog kupa u 17 sati igraju Umag i Zamet, a u 19 sati Podravka Vegeta – Lokomotiva. Pobjednik, s obzirom na kvalitetu ekipa, ima velike izglede u osvajanju kupa, što nosi sigurno mjesto u Kupu kupova, a bude li pobjednik kupa ujedno i prvak države, onda to mjesto pripada ekipi koja s pobjednikom igra u finalu.

Utakmica poraženih u polufinalu za 3. mjesto igra se u petak, 16. svibnja, u 15 sati, nakon čega se igra polufinale kupa za rukometaše (17 Dubrava – Nexe, 19 Croatia osiguranje – Varaždin). U subotu, 17. svibnja, u 17,30 igra se finale ženskog kupa (HTV 2), u predigri u 15 sati muški igraju za 3. mjesto. Finale muškog kupa igra se u nedjelju 18. svibnja u 17,30 sati (HTV 2).