Korina Karlovčan, arhivaHrvatska ženska juniorska rukometna reprezentacija okupit će se krajem studenog pod vodstvom izbornika Ivana Jerkovića. Reprezentacija koja se sa Svjetskog kadetskog prvenstva ovog ljeta vratila s osmim mjestom, sljedećeg ljeta u višem rangu putuje na Europsko juniorsko prvenstvo u Sloveniji koje je na rasporedu od 27. srpnja do 6. kolovoza. Kadetkinje su postale juniorke. Među njima su i Podravkine igračice.

Izbornik Ivan Jerković na kontrolno okupljanje pozvao je 18 igračica, a rukometašice će trenirati u Đurđevcu od 21. do 26. studenog. U sklopu treninga odigrat će i dvije utakmice s vršnjakinjama iz Crne Gore. Prva utakmica je na rasporedu 22. studenog u 18 sati, a uzvrat dan kasnije u 10 sati.

Na popisu su:

Lucija Bešen (Sesvete Agroproteinka), Magdalena Ećimović (Split 2010), Lea Beličev Dora Lukić, Leonarda Kapitanović i Paula Adamić (sve Lokomotiva), Korina Karlovčan, Lara Pavlović i Ivona Mrđen (sve Podravka), Tena Japundža (Umag), Maja Visković (Zamet), Katja Mikolić (Arena), Matea Radonja (Sinj), Matea Pletikosić (Budućnost), Maja Mihalina (Đakovo), Katarina Mrazović (Ivanić), Lucija Zeba (Kozarmisleny) i Lucija Ivičević (Dalmatinka).

Pričuvne igračice su Anna Dobrić i Antonela Kalčić (obje Zamet), Nikolina Žderić i Magdalena Žderić (obje Dalmatinka), Iva Papac i Magdalena Horvat (obje Podravka¸ Car (Zrinski), Gabrijela Jurlin (Lokomotiva) i Magdalena Bakula (Dalmatinka).

U stručnom stožeru, uz izbornika Ivana Jerkovića, su i Ante Burger, trener vratarki Goran Trajkovski, fizioterapeut Bojan Selec i tehniko Iva Kanjugović.