Skupna slika s rukometašicama // Foto HRSNa prepunom Kapucinskom trgu svi građani Varaždina uživali su u glazbenom, kulinarskom i rukometnom događaju kojeg su organizirali HRS i Podravka uz Grad Varaždin. Najbolji Podravkini kuhari, uz pomoć izbornika hrvatske muške seniorske reprezentacije Slavka Goluže, pomoćnog trenera muške seniorske reprezentacije i trenera GRK Varaždina 1930 Silvija Ivandije i igrača GRK Varaždina 1930 i bivšeg hrvatskog reprezentativca Zorana Jeftića, pripremili su najbolje Podravkine juhe, svima prisutnima dijelili topli čaj i kuhano vino kako bi ih što bolje zagrijali za ostatak večeri.

Reprezentacija na trgu // Foto HRSMaskota Europskog prvenstva Lija Foxette, kao i medvjedić Lino promovirali su nadolazeće Prvenstvo i najmlađima izmamili osmjehe na lica, a lija je rukometne tenisice na kratko zamijenila klizaljkama kako bi pokazala pravi sportski duh.

Građani Varaždina kroz razne zanimljive nagradne igre mogli su osvojiti majice, ulaznice za utakmice Europskog prvenstva za rukometašice i još mnogo toga, u čemu su sigurno i uživali.

Kuhar Slavko Goluža // Foto HRSNa druženje na Kapucinski trg stigla je i cijela hrvatska ženska seniorska reprezentacija zajedno sa stručnim stožerom kako bi još jednom pozdravila sve građane Varaždina i pozvala ih na navijanje, kako na pripremnoj utakmici protiv Crne Gore ove subote od 17 sati u varaždinskoj Areni, tako i na cijelom Europskom prvenstvu.

Nakon predstavljanja reprezentacije i cijelog stručnog stožera svima prisutnima obratili su se izbornik reprezentacije Vladimir Canjuga te kapetanica Miranda Tatari. Suglasili su se kako je gostoprimstvo u Varaždinu odlično, da pripreme teku u najboljem redu i zahvalili se svima koji su ih došli pozdraviti. Prije oproštaja svima su u publici podijelili majice s natpisom Rukomet ja volim kako bi dodatno proširili rukometni duh.

Slavko Goluža i Lija // Foto HRS

Za kraj ovog kulinarskog, rukometnog i glazbenog događanja na pozornicu su stupile četiri dame koje se podigle cijeli Kapucinski trg na noge. The Frajle su puna dva sata zabavljale Varaždince te su tako otvorile i Varaždinski advent te na najbolji način ugrijale sve posjetitelje i zaokružile ovu odličnu večer u Varaždinu.

www.hrs.hr

 The Frajle // Foto HRS