U sedmom kolu 2. HRL Sjever naša druga ekipa odigrala je utakmicu u Garešnici. Zbog odsutnosti trenerice Zečević koja je danas u isto vrijeme imala obveza s kadetskom ekipom, ekipu su u Garešnici vodili treneri Saračević i Pranjić. U utakmici s velikim brojem pogodaka pobijedile su naše rukometašice rezultatom 36:43. Najefikasnije u našim redovima bile su Lea Franušić s 15 pogodaka te Elena Popović i Lucija Jandrašić s 9 pogodaka. Također, spomenimo da je na vratima bila odlična mlada Ana Crnjak koja je domaćine “izluđivala” svojim obranama. Ovom pobjedom, Podravka 2 Lino, skočila je na drugo mjesto prvenstvene tablice s 11 osvojenih bodova, 3 manje od vodeće Zeline.

Trener Pranjić nakon utakmice:

Pitanje pobjednika u nijednom trenutku nije bilo dvojbeno, od samog početka postavili smo brzi tempo koji smo držali do kraja što je i rezultiralo velikim brojem napada i postignutih pogodaka. Pohvalio bih sve cure na zalaganju i borbenosti.

 

RK GAREŠNICA 36 (16)

RK PODRAVKA 2 LINO 43 (21)

GAREŠNICA – SD Srednje škole Garešnica GLEDATELJA: 50

SUCI: Antonio Jurić i Deni Marčinković (Bjelovar) DELEGAT: Loren Marić (Repušnica)

GAREŠNICA: Malekinušić, Oršić 13, Šukman 3, Santo V. 5, Uđbinac 4, Gerster 4, Šuler 1, Santo P. 2, Sikaček 4. Trener: Neven Santo.

PODRAVKA 2 LINO: Popović 9, Jandrašić 9, Franušić 15(5), Vuljak 5, Crnjak, Vrabelj, Zagrajski 2, Firšt 2, Strahija 1, Jagustin. Trener: Zlatko Saračević.

SEDMERCI: Garešnica 7 (6), Podravka 2 Lino 5 (5).

ISKLJUČENJA: Garešnica 8 min. (Gerstner, Šuler, Sikaček 2+2), Podravka 2 Lino 12 min. (Popović, Jandrašić, Franušić, Vuljak, Firšt 2+2).

CRVENI KARTONI: -.