U četvrtak 26. svibnja Podravkine djevojčice U-12 putuju u Poreč gdje se do 29. svibnja održava Završnica Prvenstva Hrvatske za igračice godišta 2009. i mlađe. Utakmice će se igrati u dvoranama Veli Jože i Finida u Poreču.

Naše su se djevojčice koje su u ovoj sezoni nastupale kao Podravka 4, kroz natjecanje u 1.HRL – U 12, regije Sjever, plasirale na Završnicu.  Ujedno su i posljednja ekipa mlađih dobnih kategorija koja će imati prilike konkurirati u 16 najbolje plasiranih ekipa iz cijele Hrvatske. Ekipe su podijeljene u četiri skupine, a u grupi D s Podravkom su ŽRK Sesvete (prvakinje regije CENTAR), ŽRK Sinj (druge u regiji JUG) i ŽRK Rudar (pete u regiji zapad).

Iznimno smo ponosni da su se sve mlađe dobne kategorije Podravkine škole rukometa plasirale na ovogodišnju Završnicu što potvrđuje da trenerice i treneri Omladinskog pogona kvalitetno rade s najmlađima što je za svaku pohvalu. Uoči odlaska na natjecanje kratku je najavu dala i trenerica ovog godišta Đurđica Zečević koja ekipu vodi s trenericom Dragicom Džono.

Želja nam je ostvariti što bolji plasman te tako nastaviti višegodišnji kontinuitet sudjelovanja Podravkinih mlađih ekipa na završnim natjecanjima – zaključila je Zečević. 

Raspored svih utakmica je dostupan ovdje.

Kao i dosad, sve utakmice s ove Završnice bit će u livestreamu na You tube kanalu HRS-a dok će fotografije biti dostupne na Photodecku HRS – a.

Na put polazi 18 igračica i to: Lora Tetec, Vanessa Lengelić, Katja Napan, Ema Zovko, Antea Jelović (sve 2009.godište), Tia Janeković, Anja Ristemi, Patricia Bošnjk, Nika Sabolić, Ela Komar, Stela Ivanček, Lora Premec, Klara Kovačić, Lucija Topalović, Veronika Džinić, Melani Glavnik, Klara Gašparić (sve 2010.godište, Martina Kovačević (2011.godište)

Trenerice :Đurđica Zečević i Dragica Džono

Raspored utakmica

26. svibanj, 2022.

20.00 h Podravka- Sinj

27. svibanj, 2022.

11.00 h Podravka-Rudar

20.00 h Podravka-Sesvete

Djevojčicama i trenericama želimo puno sreće i puno pobjeda, a mi ćemo ih vjerno pratiti putem streama.

Foto: Ivan Brkić