Maja Šon prigodom dolaska u klubBliži se kraj rukometne sezone 2012/2013., a time o odlasci i dolasci igračica RK Podravke pod ugovorom. S današnjim danom ugovorne obaveze prestaju za Žanu Čović, Tanju Kiridžić i Maju Šon. Čović je došla u klub početkom sezone, Kiridžić je angažirana kao zamjena za ozlijeđenu Tatari na srednjem vanjskom u Kupu kupova, a Maja Šon kao zamjena za Damnjanović, nakon što je Sanja ozlijeđena uoči utakmica Kupa kupova.
Tanja Kiridžić priogodm dolaskaOsim u domaćim i regionalnom natjecanju, rukometšice su dale svoj obol i u europskim nastupima Podravke Vegete. Tako je Žana Čović odigrala šest utakmica Lige prvakinja i dala 16 golova, a u Kupu kupova odigrala je dvije utakmice i dala četiri gola. Tanja Kiridžić u Kupu kupova u dvije utakmice dala je šest golova, a Maja Šon pet.

Šon je bila na posudbi iz Krima i njoj je ugovor istekao i odabrala je klub u Francuskoj, Čović klub u Njemačkoj, a i Kiridžić odlazi vjerojatno izvan Hrvatske.

Nikica Pušić-Koroljević već je ranije prestala s aktivnim rukometom. Napustila ga je iz obiteljskih razloga.

Žana Čović u akciji u TivtuDakle, uz reprezentativku Žanu Čović ime kluba više neće biti Podravka, ali i dalje su, do 30. lipnja, Podravkine igračice pod ugovorom i primaju plaću u Koprivnici Horvat, Gaće, Jelčić. Žderić, Tatari i Damnjanović. Zato je čudno da su u medijima pojavljuje uz Tatari Astrahanočka, uz Damnjanović Viborg, uz Žderić Budućnost. To su njihovi budući klubovi. Ugovor i registracija ipak su različite stvari, pa sugeriramo medijima u tom smislu korektnost.

Žani Čović, Tanji Kiridžić i Maji Šon zahvaljujemo na boravku u Koprivnici i igrama u Podravki Vegeti.