A sada - prazniciU gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici u utorak 5. lipnja odigrana je zaostala utakmica Međužupanijske ženske rukometne lige u kojoj su se sastale ekipe Mladost iz Kloštra Podravskog (kao domaćin)  i Podravka 4, koju su Kloštranke dobile s 31:16 (14:12).

Očito je da su zamor i ”glavice na ferju”  kod Podravkinih djevojčica učinili svoje, jer su utakmicu izgubile s previsokim rezultatom u odnosu na prije pokazano. Dekoncentracija  u obrani  i napadu bila je prisutna  naročito u drugom poluvremenu, što su borbene igračice Mladosti znale iskoristiti.

– Jedna sezona je za nama i kao trener zadovoljna sam napretkom, marljivošću  i motiviranošću svojih djevojčica. Međutim, u idućoj sezoni čeka nas još puno rada i učenja, a do tada svim igračicama želim da se dobro odmore i zdrave dočekaju početak priprema – rekla je trenerica Đurđica Zečević.

Podravka 4 nastupila je u sastavu: Bačić, Galinec 2, Popović, Sikavica 2, Dombaj, Kodrić, Kokša, Brkić, Benić, Jandrašić 2, Vrabec, Jurić 1, Petričević, Šestak 8, Presek, Bogdan.