Stvori nezaboravnu uspomenu na utakmici u navijačkoj Fotkaoni

Održana je konferencija za medije uoči utakmice 6. kola EHF Kupa u kojoj će snage odmjeriti Podravka Vegeta i Nikobing. Utakmica je na rasporedu ove subote, 9.veljače u SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica s početkom 17.30 sati. Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević, sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović i kapetanica ekipe Dragica Džono. Na početku konferencije se s nekoliko uvodnih riječi obratila sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović.

Stotine misli, ali naravno pozitivnih. Ovo smo mogli samo sanjati da ćemo u posljednje kolo grupne faze EHF Kupa ući potpuno bodovno rasterećeni jer smo osigurali prvo mjesto. Na početku ove priče smo rekli da nam je želja igrati četvrtfinale i to smo više nego uspješno ostvarili s ovom bodovnom zalihom pa u zadnju utakmicu možemo ući rasterećeno pred domaćom publikom. Ne treba zaboraviti da će ova posljednja utakmica biti izuzetno teška zato što su cure već prilično potrošene, ali zato smo sretni što su ovu bodovnu razliku stekle na vrijeme pa sada mirno možemo ovu fazu privesti kraju – uz puno vjere u dobar rezultat i u ovoj utakmici sportska direktorica je zahvalila publici na podršci i pozvala ih da budu glasna podrška s tribina.

Trener Zlatko Saračević naglasio je kako u klubu, ali i među igračicama želja za pobjedom nije minula, a u ovom trenutku bez obzira na trenutno bodovno stanje i prvo mjesto u grupi, voljni momenat za pobjedom nije nestao.

Želimo pobijediti zbog nas i zbog ove naše fenomenalne publike koja dolazi i koja će ponovno napuniti dvoranu. Mogu reći kako će Dejana Milosavljević duže vrijeme biti odsutna iz ekipe, ima problema s ramenom i ja se nadam da će biti spremna za četvrtfinale EHF Kupa, a ostale cure su zasad ok. Ovo nam je 14. utakmica u europskoj ligi ove godine i bilo je tu uspona, padova i svega, ali smo svi zajedno ponosni na ono što smo napravili. Ova će utakmica igrački biti jako teška jer igramo protiv Nikobinga i onaj tko je imao priliku vidjeti našu utakmicu tamo, mislim da smo odigrali najpametniju i najracionalniju utakmicu protiv jednog izvanrednog protivnika koji ovdje igra za prolazak dalje. Nitko nama ništa nije poklonio i ni na kraj pameti nam nije da nekome nešto poklanjamo. Mi gledamo sebe, želimo to pobijediti i cure će poginuti na terenu to je 100 % – kazao je trener Zlatko Saračević.

Kapetanica Dragica Džono istaknula je kako s obzirom na tempo, nema vremena za žalovanje nakon utakmice, a atmosfera je i dalje odlična.

Moramo se okrenuti dalje, mi smo ponosni jer smo prvi u grupi. Što se tiče sljedeće utakmice ja vjerujem u ekipu i nadam se da ćemo ostaviti srce na terenu i da će dva boda ostati tu. Želim zahvaliti i publici što su nas bodrili i neka nam dođu u što većem broju – rekla je na kraju konferencije Dragica Džono.

Posebno iznenađenje za navijače pripremamo i ovoga puta pa će vas na ulazu čekati Fotkaona. Pravi mali raj za vjerne navijače koji žele trajnu uspomenu na nezaboravne trenutke u koprivničkoj dvorani kojih će biti još i u nastavku ovog europskog natjecanja. Ovaj uspjeh zaista jest nešto što se pamti pa će vas ispred kabine za fotografiranje čekati promotori s rekvizitima koji će Vam olakšati da Vaša uspomena bude još originalnija i nestašnija, a slobodno uzmite i svoje rekvizite. Ova će aktivnost za sve zainteresirane biti besplatna, a fotokabinu ćete moći koristiti uoči utakmice i na poluvremenu.

Utakmica je na rasporedu u subotu 9. veljače u 17.30 sati. Sudački par u utakmici je iz Grčke: Michail Mertinian i Evangelos Syrepisios, a delegat EHF- a iz Makedonije, Aco Nikolovski. Izravan prijenos bit će na 2. programu HRT-a.