Podravka-Vegeta - Bjelovar, ilustracija // Foto ArhivaOd utorka do subote vrijeme je dvostrukih odluka. U utorak u Koprivnici u četvrtzavršnici Kupa Bjelovar i Podravka Vegeta odlučuju tko će na Završnicu kupa u Umag, a u subotu u derbiju prvenstva Podravka Vegeta i Lokomotiva možda padne odluka o vjerojatnim ovogodišnjim prvakinjama Hrvatske.

Utakmice su vrijedne dolaska u dvoranu, pa vas pozivamo i u utorak i subotu

U UTORAK // Četvrtzavršnica kupa s Bjelovarom

U utorak 12. travnja 2016. u koprivničkoj gimnazijskoj sportskoj dvorani igrat će se utakmica četvrtzavršnice Hrvatskoga kupa između Bjelovara i Podravke Vegete. Bjelovar je na ovoj utakmici domaćin, prvoimenovana ekipa.

Utakmicu će suditi zagrebački sudački par Igor Hunjadi i Marijo Zečević. Nadzornik HRS-a bit će Davor Tor (Zagreb). Ulaz je besplatan

ISTOGA DANA // Zadnja prvenstvena utakmica Podravke Lino

Zbog istodobnog okupljanja mlađe kadetske reprezentacije u terminu zadnjeg, 18. kola, 2. HRL sjever, utakmica Podravka Lino – Đurđevac odigrat će se u utorak 12. travnja.

Utakmica u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici zakazana je za 20 sati, nakon kup utakmice Bjelovar – Podravka Vegeta, koja će se igrati od 18 sati.
Za utakmicu su određeni suci iz Bjelovara Antonio Jurić i Deni Marčinković, a nadzornik HRS-a je Zoran Sever iz Osijeka.

Podravka Lino druga je na tablici s 22 boda, vodi Pitomača (24) i Pitomača će iduće sezone igrati u 1. HRL. U zadnjem kolu sastaju su: Podravka Lino – Đurđevac, a u subotu Pitomača – KTC, TVIN Virovitica – Vukovar i Brod – Darda.

Dođite pogledati zadnji nastup Podravke Lino.

ZA KRAJ TJEDNA POSLASTICA // U subotu gostuje Lokomotiva

Derbi prvenstva, na kojem bi najvjerojatnije mogla pasti odluka o prvakinjama Hrvatske, utakmica Podravka – Lokomotiva igrat će se ove subote, 16. travnja 2016., u Koprivnici. Igrat će se u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića s početkom u 18 sati.

Za suce utakmice određeni su Dalibor Jurinović iz Zadra i Marko Mrvica iz Biograda na moru. Nadzornik HRS-a je Zlatko Ladić (Sračinec). Ulaz je besplatan.

Ulaz je besplatan. Ne propustite poslasticu prvenstva i pripremite grla i dlanove.