Podravka- - TVIN // Foto Ivo Čičin-MašanskerMlađe kadetkinje trenerice Snježane Petike na pragu su uspjeha kakv su nedavno postigle Petikine starije kadetkinje. Mlade Podravke u finalu su Završnice prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje u Umagu. Do tog rezultata došle su s tri pobjede u grupi, zatim pobjedom nad Ivanićem 25:20 (13:9) u četvrtzavršnici i večeras pobjedom u polufinalu nad TVIN-om od 22:19 (10:8). U četvrtak u 14 sati igrat će finalnu utakmicu s ekipom Sesveta, koje su u polufinalu eliminirale Lokomotivu s 12:10.

Pozdrav kadetkinjama, igračice Podravke Vegete // Foto HRSTočno na početak utakmice u dvoranu Osnovne škole Marije i Line stigle su i rukometašice Podravke Vegete sa stručnim vodstvom i na kraju utakmice toplo su pozdravile pobjedu i ulazak u finale svojih nasljednica. Mlađe kadetkinje bodrila je i grupa roditelja i drugih Koprivničanaca. Ta pratnja postala je standardna kad su u pitanju nastupi mlađih kategorija.

Katarina Borac // Foto Ivo Čičin-MašanskerDo finala mlade Podravkine igračice došle su velikom željom i borbom u kojoj ih koji puta nije poslužila i sreća – pogodile su mnoštvo stativa i prečki. Veliki obol pobjedi dale su ljevoruka Lea Franušić na vanjskoj poziciji i Katarina Borac na golu.Podravka - TVIN // Foto Ivo Čičin-Mašansker