Naše kadetkinje, Podravka Lino // ArhivaU Sportskoj dvorani Osnovne škole Marija i Lina u Umagu od četvrtka 31. ožujka do nedjelje 3. travnja igrat će se utakmice završnice prvenstva Hrvatske za kadetkinje rođene 1988. godine i mlađe. Na završnici sudjeluju kadetkinje Podravke, brane titulu osvojenu prošle godine, a natjecanje počinju razigravanjem u B grupi prvenstva u kojoj su osim Podravke i Lokomotiva Zagreb, Murvica Crikvenica, Zrinski Čakovec i TVIN Virovitica.

U grupi A su Đakovo, Ivanić, Pitomača, Umag i Dalmatinka Ploče.

Kadetkinje Podravke u četvrtak 31. ožujka u 18 sati igraju s Murvicom. u petak u 9 sati sastaju se Podravka i Lokomotiva, a u 13 Podravka i Zrinski. U subotu prije podne još se u 9,30 sastaju s TVIN Viroviticom, poslije podne počinje razigravanje za plasman, a u nedjelju se igraju finalne utakmice.

Trenerica mlađih kadetkinja Snježana Petika u Umag je povela 16 igračica. To su: Ema Kosnica, Iva Šafar i Katarina Borac (golmanice), Korina Karlovčan, Elena Popović, Karla Franjkić, Leonarda Šenvald, Lea Franušić, Tea Hmelina, Magdalena Horvat, Tena Petika, Nina Alvir, Iva Papac, Lara Pavlović, Marija Helena Mikulčić i Ivona Mrđen.

Trenerici i igračicama sretno!

RASPORED-ZAVRSNICE-ZA-KADETKINJE-1RASPORED-ZAVRSNICE-ZA-KADETKINJE-2