Rukometašice Podravka Vegete  će od 14.-16. svibnja boraviti u Poreču gdje se održava završnica hrvatskog rukometnog Kupa za žene. U polufinalu su uz RK Podravka Vegetu i ekipa Zrinskog iz Čakovca, Lokomotiva Zagreb te Bjelovar.

Polufinalne susrete igraju Podravka Vegeta i Zrinski u subotu 15. svibnja s početkom u 17 sati i Lokomotiva i Bjelovar s početkom u 19.30 sati. Finale je na rasporedu u nedjelju 16. svibnja u 17.30 sati. Izravan prijenos možete pratiti na 2. programu HRT-a ili na YouTube kanalu HRS-a.

Slijedi nam završnica Kupa, prva utakmica protiv Zrinskog iz Čakovca, ekipa koju dobro poznajemo, ove polusezone igraju jako dobro, imaju par iskusnih igračica, odličnog trenera. Žao mi je što će se završnica igrati bez navijača ponovno će biti tribine bez publike, a zbog njih se rukomet i igra. Idemo maksimalno motivirani u Porečsa željom da se u Koprivnicu vratimo s trofejom – rekao je trener Pranjić uoči Kupa.

Atmosfera je jako dobra, naporno treniramo, pripremamo se za sve ono što nas očekuje do kraja sezone, tako i za završnicu Kupa ovog vikenda. Spremne smo i želimo opravdat ulogu favorita – rekla je Dejana Milosavljević.

Imamo još dva dana priprema, fokus je na prvoj utakmici, ali vjerujem u ekipu i želimo odigrati dvije dobre utakmice – rekla je Dumanska.

Pripremamo se, treniramo, atmosfera je super i idemo motivirani na završnicu Kupa u Poreč – rekla je Karlovčan.

Izjave možete pogledati i u videu na našem You tube kanalu: