Dvorana nakon povlačenja vode // Foto Filip TurkNije prvi puta, ali ovoga puta poplava u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici bila je s velikom količinom vode, u dvoranu se moglo samo u gumenim čizmama. Poplava je obuhvatila cijelo prizemlje dvorane, uključujući teren, svlačionice i uredske prostorije RK Podravke s.d.d. Šteta je velika.

Zbog onespoboljene dvorane utakmica 1. kola 1. HRL za žene Podravka Vegeta – Dalmatinka iz Ploča odgođena je za nedjelju, 14. rujna (sutra) s početkom u 18 sati, ali u dvorani Srednje škole, tzv. staroj dvorani.

Dvorana nakon povlačenja vode // Foto Filip TurkGošće iz Ploča obaviještene su neposredno prije polaska autobusa za Koprivnicu, pa je postignut dogovor da krenu na utakmicu dan kasnije, u nedjelju.

Živković na poslu u svlačionici // Foto Goran MrđenUtakmica nije mogla biti odigrana danas, u subotu, i zbog toga što je (kanalizacijska) voda ušla u svlačionice i razmočila dresove i ostali materijal potreban za utakmicu, roba se mora oprati i osušiti.

Dvorana nakon povlačenja vode // Foto Filip TurkVoda je napravila štetu i u klupskim prostorijama, oštetila dokumentaciju i elektroničke uređaje.

Tajnica Ljerka Vresk u čizmama // Foto Goran MrđenVišom silom tako će Podravka Vegeta imati zaista zgusnut raspored od nedjelje do nedjelje. Naime, već u srijedu gostuje u 2. kolu 1. HRL u Samoboru, a kako se utakmica igra od 20,45 sati, stići će se u Koprivnicu oko ponoći, a u četvrtak ujutro već se putuje za Kragujevac, gdje se u subotu i nedjelju igraju takmice kvalifikacije za Ligu prvakinja.

Fotografije (vodoravne) snimio Filip Turk (opis uz slike)

Fotografije (okomite) snimio Goran Mrđen:

1. Jelena Živković čisti svlačionicu

2. Tajnica Ljerka Vresk na radnom mjestu u čizmama

Dvorana nakon povlačenja vode // Foto Filip Turk