TRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

Djevojčice Podravke (2004. godište) ovog su vikend s mlađim kadetkinjama gostovale u Cerni gdje su odigrale dvije utakmice protiv Lonie i Multinorm Cerna i ubilježile četiri nova boda koja se ne upisuju u tablicu, jer igramo van konkurencije. Rezultati: Podravka – Lonia (Kutina) 23:12 (12:5) i Podravka – Multinorm Cerna 26:20 (12:7).

Utakmicu s ekipom Lonie dobili smo bez većih problema s 11 golova razlike, dok je utakmica sa Multinormom bila čvršća i zanimljivija, ali opet privedena uspješnom kraju. Ukratko, ponovo dvije korisne utakmice s nešto starijim protivnicama.

Nadam se da ozljeda zgloba Eme Đuranek (početkom prve utakmice) nije ozbiljnije naravi i da će se brzo priključiti treninzima. Naša druga Ema (Stručić) i ovaj puta igrala je za stariju ekipu. Dobrom igrom i realizacijom istakle su se Dedi, Strugar i Međurečan.

Ekipa je nastupila u sastavu (golovi zbrojeni): Međurečan 9, Jagustin 1, Halavuk 1, Dedi 9, Đuranek 3, Smolak, Hrupec 1, Švenda 5, Zbodulja 1, Balaško 1, Galinec, Besedić, Lukša, Strugar 12, Sever 6.