Podravka 2 Lino ovog je vikenda u Varaždinu odigrala 5. krug 1. HMKRL-sjever. Naše rukometašice upisale su dvije pobjede i jedan poraz. Pobjede su upisale protiv ekipa  ŽRK Đurđevca i domaćina ŽRK Koke, a bolje od naših bile su rukometašice ŽRK Zrinskog.

Trenerica Đurđica Zečević smatra da se nastup njenih cura u Varaždinu može slikovito opisati jednom rečenicom: Toplo-hladno-toplo.

Prvu utakmicu protiv Đurđevca naše rukometašice dobivaju bez većih problema. No, nakon toga čeka ih susret s izrazito motiviranom ekipom Zrinskog koja je u konačnici i slavila pobjedu uz dva gola prednosti.

Trenerica Zečević prokomentirala je igru svoje ekipe:

Gotovo cijelu utakmicu bili smo u minusu 1-2 gol razlike, a kada smo i došli u priliku da pređemo u vodstvo pucali smo iz nemogućih situacija. To se naročito odnosi na zadnje tri minute kad smo kod 20:19 za nas, bespotrebno izgubile loptu i dozvolile protivnicama da izjednače i ponovno povedu. Bilo je previše ne realiziranih zicera a previše “propuha” u našoj obrani.

Zadnju utakmicu protiv domaćina Koke Podravka je, prema mišljenju trenerice, odigrala na nižoj razini nego što može no ipak dovoljno dobro za pobjedu. Trenerica je istaknula kako je zadovoljna igrom Stučić i Perić, a smatra da ostatak ekipe može pružiti puno bolju igru.

Malo opravdanje za slabije igre ovoga uzrasta  je i igranje nekih igračica na tri fronta (MKRL,KRL,2.HRL), što  nam otežava uigravanje i taktičku pripremu na treninzima. No, i tu se vidi svjetlo, jer je kadetska liga pred završetkom, a i pomak termina Završnice PH za mlađe kadetkinje s 4. mjeseca na 5. mjesec nam je dobro došao – smatra trenerica.

 

Rezultati:

Podravka- ŽRK Đurđevac – 21:7

Podravka – Zrinski – 22:24

Podravka – Koka – 22:18

Sastav Podravke 2 (golovi zbrojeni):

Međurečan 8, Strugar 7, Đuranek 3, Stručić 18, Sever 2, Crnjak, Hrupec 1, Balaško 2, Dedi 11 , Kovač, Perić 11, Smolak 2, Žganjar, Švenda, Besedić, Galinec