Podravka 3 // Foto Ivo Čičin-Mašansker

TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

U 3. krugu 1.HMKRL zajedno s Podravkom 2 gostovale smo u Ivancu, a za protivnice smo imale ekipu domaćina i Zelinu. Rezultati: Podravka 1 – SŽRK Ivanec 28:14 (14:8) i ŽRK Zelina – Podravka 1 10:36 (5:15). Iako smo igrale bez lakše ozlijeđene Tene Petike, obje smo utakmice pobijedili visokim rezultatom (+14 i +26), tako da se ne može govoriti o rezultatskoj neizvjesnosti u nijednom dijelu utakmica.

U prvoj utakmici, protiv Ivanca, u početku je bilo ho-ruk sistema, previše neorganiziranih napada, želje za samoisticanjem, ali to curama ne uzimam previše za zlo, jer ponekad je dobro ispuhati se, pogotovo kada to protivnik i rezultat dozvoljavaju.
I u drugoj utakmici (Zelina) od samog početka nije bilo rezultatske neizvjesnosti. U napadu s puno razigranosti i rastrčanosti, ukradenih lopti, kontri i polukontri prednjačile su, kao i u prvoj utakmici, Jandrašić i Šestak, uz finu pomoć svi ostalih djevojaka. Kod nekih od njih vidljiv je pozitivan pomak u igri. Uz veliki broj datih golova nije zaboravljena igra u obrani, iako će za ozbiljnije utakmice trebati puno više.

Ekipa je u obje utakmice nastupila u slijedećem sastavu (golovi zbrojeni):

Krstanović, Hudoletnjak, Kokša 4, Petričević 4, Sikavica, Popović 7, Jandrašić 17, Brkić 6, Dombaj, Vrabec, Presek, Šestak 19, Borac, Kolar 5, Galinec 2, Bogdan.

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA OD ŠKOLE RUKOMETA