Foto // Željka MeđurečanTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

FOTO // Željka Međurečan

Podravkine ekipe mlađih kadetkinja i djevojčica bile su u 7. krugu 1. hrvatske mlađe kadetske lige sjever (1. HMKRL) domaćin ekipama Koke i KTC-a. Ovim krugom (uz odigravanje jednog zaostalog kruga) završilo je natjecanje po regijama i najbolje plasirane ekipe mogu se pripremati za završnicu Prvenstva Hrvatske. Rezultati: Podravka 2 – KTC 20:14 (10:7), Koka – Podravka 2 32:20 (13:9).

Mojim djevojčicama, igranje u starijoj ligi, izvrsno je došlo, ne samo zbog većeg broja utakmica, već i zbog stjecanje dragocjenog iskustva u nadmetanju sa starijim i fizički jačim protivnicama.

Foto // Željka MeđurečanIako su nam tu rezultati bili u drugom planu, slobodno mogu reći da niti u tom segmentu nismo podbacile. Osvojeno je nešto manje od 50 posto bodova, što samo po sebi govori da nismo bili inferiorni u odnosu na veći broj ostalih ekipa. To se potvrdilo i u jučerašnjim utakmicama. U prvoj utakmici pobijedili smo ekipu KTC-a s plus 6 razlike, a u drugoj utakmici, odlična ekipa iz Varaždina, nadigrala nas je u svim elementima igre, iako smo u nekim fazama utakmice odigrali bolje nego u prvoj utakmici.

Meni kao trenerici veliki nedostatak predstavljaju ozljede triju vanjskih igračica (Švenda, Đuranek, Smolak) i samo se mogu nadati da će do naše Završnice (od 19. do 22. travnja) s njima biti sve u redu.

Podravka 2 (golovi zbrojeni): Sremec, Međurečan 4, Jagustin 5, Halavuk, Dedi 9, Đuranek 6, Hrupec 1, Skrbinšek, Balaško 1, Galinec, Žganjar, Borščak-Matić, Valent 1, Strugar 7, Sever 6, Kovač.

Foto // Željka Međurečan