S utakmice u Koprivnici Podravka Vegeta - Split // Foto Ivo Čičin-MašanskerOdgođena utakmica 18. kola 1. HRL za žene Split 2010 i Podravka Vegeta odigrat će u srijedu 12. travnja u Splitu. Domaćin je utakmicu zakazao u maloj dvorani Sportskog centra Gripe s početkom u 19,30 sati. Utakmicu će suditi suci iz Metkovića Petar Bulum i Nikola Carević, a nadzornik HRS-a je Tihomir Kasunić iz Karlovca.

Koprivničke rukometašice krenule su put Splita danas, u utorak prije podne, nakon jutarnjeg treninga. Za sutra prije podne zakazan je trening u Splitu, a nevečr je utakmica iza koje slijedi povratak i dolazak u Koprsivnicu oko 5-6 sati ujutro u četvrtak. Spavanje je u busu.

Za vrijeme uskrsnih blagdana nema prvenstvenih utakmica, ali će se odmah iza, u srijedu 19. travnja u Koprivnivi odigrati utakmica 21. kola Podravka Vegeta – Arena unaprijed. To je utakmica 21. kola predviđena za srijedu 26. travnja. Promjena termina je zbog sudjelovanja Podravke Vegete na Final Fouru WRHL Regionalne lige u Skoplju.

Do krja travnja Podravka Vegeta ima još dva gostovanja. U subota 22. travnja u 22. kolu sastaju se Bjelovar – Podravka Vegeta, a u subotu 29. travnja u 23. kolu Zrinski – Podravka Vegeta.