Lokomotiva - Podravka Vegeta, podsjećanje na kiks u Zagrebu // Foto Ivo Čičin-MašanskerU 6. kolu 1. HRL za žene Podravka Vegeta domaćin je Zametu iz Rijeke, ekipi koja je na prvenstvenoj ljestvici bod iza Koprivničanki. I prošlih sezona sa Zametom su se igrali derbiji, a da i ne govorimo o susretima u završnici kupa. Zato očekujemo ozbiljan pristup u ovoj ozbiljnoj utakmici, profesionalnost i ponos što igračice nose Podravkin dres sa srcem.

Utakmica je zakazana za petak 27. listopada u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici, Ul. dr. Željka Selingera 3a s početkom u 19,30 sati.

Za utakmicu su određeni suci Dražen Gladović i Goran Volenik, obojica iz Virovitice. Nadzornik HRS-a bit će Dražen Bajt iz Dugog Sela.

I PODRAVKA 2 LINO IGRA U PETAK

s utakmice Podravka 2 Lino - Koka 2 //Foto Ljerka VreskU 5. kolu 2. HRL sjever Podravka 2 Lino gostuje u Svetom Ivanu Zelini, gdje će s ekipom Zeline igrati utakmicu u Gradskoj sportskoj dvorani, Trg kardinala Stepinca 2.

Utakmica će se igrati u petak 27. listopada s početkom u 20 sati. Sudit će Hrvoje Čambala i Marin Šimić, a nadzornik HRS-a bit će Zlatko Ladić.

DJEVOJČICE ROĐENE 2006. GODINE IDU U BJELOVAR

Podravkine djevojčiceU natjecanju Rukometne lige Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, djevojčice B rođene 2006. i mlađe, u Bjelovaru će se u nedjelju 27. listopada igrati drugi krug. Utakmice će se igrati u Sportskoj dvorani 1. osnovne škole Bjelovar, Ul. Željka Sabola 14.

Sastaju se:

RŠD Bjelovar – Podravka 2

ŽRK Bjelovar – Podravka 1

RŠD Bjelovar -ŽRK Bjelovar

ŽRK Bjelovar – Podravka 2

Podravka 1 – RŠD Bjelovar