1.HRL U-16, regija SJEVER ;3.kolo

Podravka 1 – Darda     46:15

Podravka 1 – Osijek    30:25

Podravkine kadetkinje su upisale dvije uvjerljive pobjede u utakmicama 3. kola 1.HRL U-16 SJEVER protiv Darde i Osijeka. U utakmici s Dardom nije bilo većih problema, a u drugom ogledu trenerica Đurđica Zečević detektirala je probleme koji su se nakupili zbog nedostatka utakmica i treninga.

Vidljiv je bio manjak utakmica kao i nedostatak kontinuiteta treninga. S Dardom smo odigrali dosta dobro, ali s Osijekom sam priželjkivala još jači intenzitet borbe koji uvijek tražim s jačim ekipama. U utakmici s Osijekom smo se držali na 3-5 golova prednosti, ali bilo je tu još prilika i nerealiziranih šansi koje ćemo svakako nastojati iskoristiti u daljnjim utakmicama – rekla je trenerica Zečević i dodala kako se natjecanje polako zahuktava i u 2. ligi te da uz redovite treninge u nastavku očekuje sve bolju igru svojih cura.

Generalno je zadovoljna s igrom koju su djevojke pružile, a iz zbrojenih pogodaka vidi se i individualna efikasnost na terenu. Osim pogodaka, za trenericu je važno da na terenu vidi zalaganje, pametnu i čvrstu igru u obrani i pravovremene asistencije među suigračicama. Pohvale je trenerica u ovoj utakmici imala i za vratarku Galinec koja je bila sigurna, kako se to od vratara i zahtijeva.

Sastav ekipe: (golovi zbrojeni) Megerle 10, Ibrahimpašić, Strugar 16, Đuranek 2,Stručić 12, Sever 8, Besedić, Crnjak, Balaško 3, Dedi 4, Smolak, Perić 13, Žganjar 7, Švenda 4, Galinec