Trener Podravke Vegete Goran Mrđen // Arhiva RK PodravkePočinje hrvatsko prvenstvo. Rukometašice startaju već u petak, 12. rujna, kada će zagrebački klubovi Lokomotiva i Trešnjevka odigrati prve utakmice 1. kola 1. HRL za žene, u zagrebačkoj kutiji šibica na Trešnjevki. U 16 sati igraju Trešnjevka – Split 2010, a u 20 sati Lokomotiva – Samobor. Podravka Vegeta s Dalmatinkom iz Ploča igra u subotu u 18 sati. Igra se u koprivničkoj gimnazijskoj sportskoj dvorani, uz slobodan ulaz.

– Utakmica s Dalmatinkom, osim kao prvenstvenu, smatramo i pripremom za kvalifikacije za Ligu prvakinja, koje igramo tjedan dana poslije. Sve osim pobjede bilo bi nerealno očekivati, a nastupit ćemo kompletni, osim Čović, koja je na oporavku, ali mislimo da će igrati na kvalifikacijama u Kragujevcu – rekao nam je trener Podravke Vegete Goran Mrđen.

Nakon Bepova turnira ekipa je radila na tehnici, taktici i pucačkom uvježbavanju. Do odlaska u Kragujevac na kvalifikacije 2. grupe za Ligu prvakinja (Byasen, Midtjylland, Radničlki, Podravka Vegeta) Koprivničanke će morati odigrati utakmicu 2. kola 1. HRL, u srijedu 17. rujna, u Samoboru. Utakmica se igra u 19,45 sati, a drugoga dana, u četvrtak, putuje se u Srbiju.

Još o 1. kolu 1. HRL, objavljujemo raspored svih utakmica.

U petak, 12. rujna igraju:

u 16 sati Trešnjevka – Split 2010

u 20 sati Lokomotiva – Samobor

U subotu, 13. rujna igraju

u 18 sati Podravka Vegeta – Dalmatinka, Umag – Sesvete Agroproteinka i Osijek – Bjelovar

u 19,30 sati Zrinski – Koka

u 20 sati Zelina – Zamet.

Rezultate i tablicu možete pratiti na prvoj stranici našeg weba.