S treninga // Foto Ivo Čičin-MašanskerNakon uspješnog reprezentativnog termina (na Croatia cupu pobjede Hrvatske nad Slovačkom i Njemačkom) nastavljena je 1. HRL za žene. Na molbu Splita 2010 Podravka Vegeta pristala je na odgodu utakmice 11. kola 1. HRL, pa nije odigrana jučer, u srijedu, kada su odigrane sve ostale utakmice. U 12. kolu 1. HRL za žene Podravka Vegeta gostuje u Đakovu. Ta će se utakmica odigrati dan ranije nego ostale utakmice 12. kola.

Naime, utakmica Đakovo – Podravka Vegeta zakazana je za petak, 4. prosinca 2015. i igrat će se u Nastavno sportskoj dvorani u Đakovu. Utakmicu će suditi Davor Češi (Zagreb) i Nenad Županić (Križevci), a nadzornik HRS-a je Saša Brabec (Virovitica).

U sinoćnjim utakmicama 11. kola postignuti su očekivani rezultati, s tim da se derbi kola igrao u Sesvetama. Lokomotiva je pred kraj utakmice osigurala pobjedu od 29:27 (14:14). S utakmicom manje Podravka Vegeta pala je na 3. mjesto s 18 bodova, a vode s utakmicom i bodom više prvi Zamet i druga Lokomotiva.

Pravo stanje tablice znat će se tek u nedjelju 13. prosinca, kada će se u Koprivnici igrati zaostala utakmica 11. kola Podravka Vegeta – Split 2010, a dan ranije, u subotu 12. prosinca, u susretu 13. kola sastat će se Podravka Vegeta i Zamet u derbiju jesenskog dijela prvenstva. Zbog Podravkinog kiksa u Zagrebu borba za vrh tablice postala je zanimljiva.