Podravka Vegeta - Petason Vranjic Odigrana je i zadnja utakmica Podravke Vegete u prvom dijelu prvenstva 1. HRL za žene. Pobjeda je bila nešto što se podrazumijeva, budući da su simpatične suparnice iz Vranjica zadnje na prvenstvenoj ljestvici sa samo jednim bodom: Podravka Vegeta – Petason Vranjic 34:18 (17:9).

Podravka Vegeta - Petason Vranjic Podravka Vegeta - Petason Vranjic Prvenstvo nije kompletirano, jer se moraju odigrati još tri utakmice. Vjerojatno je da će Podravka Vegeta i Lokomotiva završiti ovu godinu s 22 boda. Lokomotiva s utakmicom manje ima za 12 golova pozitivniji omjer zgoditaka od Podravke Vegete, pa joj to donosi 1. mjesto. Iduće godine, 3. veljače, nakon utakmica 13. kola znat će se kome će pripasti naslov prvakinja jeseni.

Podravka Vegeta - Petason Vranjic Podravka Vegeta - Petason Vranjic Večeras je opet titulu igračice utakmice ponijela Korina Karlovčan, s osam golova iz 9 pokušaja to je i apsolutno zaslužila, a na početku utakmice raspucala se i Ana Turk (4 od 5). U statistici se ističe i 10 obrana Ećimović u 2. poluvremenu, od čega i jedan sedmerac. I Jukić je u 1. poluvremenu obranila sedmerac, plus pet lopti iz igre.

Podravka Vegeta - Petason Vranjic UTAKMICA 12. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

PODRAVKA VEGETA – PETASON VRANJIC 34:18 (17:9)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 150. Suci: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Igor Rendulić (Kutina). Nadzornik HRS-a: Goran Stojanović (Osijek).

PODRAVKA VEGETA: Jukić (6+1), Kapitanović (-), Ećimović (9+1); Turk 4, Dežić 2(1), Karlovčan 8, Popović 3, Toth, Džono 1, Mrđen 3, Franušić 3, Vidak 1(1), Pavlović 1, T. Petika 4(3), Horvat 3, Debelić 1. TRENERICA: Snježana Petika.

PETASON VRANJIC: Andabak (10+0), Smajić (-+0); Mijić, Škarić 3, Boko 2, Tonković, Kljaković-Gašpić 3(1), Buljan 3, Lovrić 2, Mijatović, Jerković, Mijić, Zelić 5(2). TRENER: Ante Božić.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 6(5), Petason Vranjic 5(3)

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 6 minuta (Popović 2+2, Horvat), Petason Vranjic 2 minute (Kljaković-Gašpić).

IGRAČICA UTAKMICE: Korina Karlovčan (Podravka Vegeta).

Podravka Vegeta - Petason Vranjic