Kadetkinje 2002 Podravka 2TRENERI SURADNICI // Piše Filip Turk

U prvom krugu 1. HKRL (2000. godište i mlađe) mladim rukometašicama Podravke 3 (rođene 2002. i mlađe) protivnice su bile rukometašice iz Pitomače i Bjelovara. Podravka 3 u ovoj ligi nastupa van konkurencije kako bi djevojke odigrale što više utakmica, a samim tim skupile dragocjeno iskustvo igranja jačih utakmica protiv starijih protivnica. U ovoj ligi nastupamo zajedno sa starijim igračicama (rođene 2000. godine i mlađe) tako da u 1. HKRL nosimo ime RK Podravka 2.

PODRAVKA 2 – PITOMAČA 29:9 (8:5)

U prvoj utakmice s Pitomačom djevojke su se pridržavale dogovora te su naplatile naporan rad i trud u protekla dva mjeseca. Borbenom i požrtvovnom igrom izborile su visoku pobjedu nad gošćama iz Pitomače. U igri je bilo puno tehničkih grešaka, koje su i razumljive budući da u ovoj ligi igramo s većom loptom, ali agresivnost u obrani nam je omogućila postizanje laganih golova. Isto tako moram naglasiti da je izostala očekivana trema pred prvu službenu utakmicu što je za svaku pohvalu.

ŽRK BJELOVAR – PODRAVKA 2 26:16 (18:5)

U drugoj utakmici s Bjelovarom vidjela se velika razlika u uigranosti i snazi između djevojaka iz Bjelovara i naše ekipe, pogotovo u prvom poluvremenu. Međutim, u drugom poluvremenu, rezultatski gledajući, dobili smo 11:8 što nas veseli i pokazuje nam da možemo uspješno igrati i protiv fizički snažnijih ekipa. Iako smo doživjeli visok poraz, moram istaknuti zadovoljstvo pojedinim fazama utakmice i izvršavanje postavljenih zadataka u igri.

PODRAVKA 2: Lončarić, Nemec, Jurić; Zagrajski 1, Ranilović, Vuljak 2, Ružić 6, Vrabelj 4, Sermek 2, Kusak 5, Pavić 9, Strahija 4, Paleka 8, Košuta 1, Bebek, Jurenec 3. TRENER: Filip Turk.

U nedjelju 16. listopada počinje natjecanje u 1. HMKRL (2002. i mlađe), a dvije ekipe Podravke gostuju u Garešnici te igraju dvije utakmice (Garešnica i TVIN Virovitica).Kadetkinje Podravka 2