PODRAVKA 3 2016 17 TRENERI SURADNICI // Piše Filip Turk

U prvom krugu 1. HMKRL (2002. godište i mlađe) mladim rukometašicama Podravke 3 (rođene 2002. i mlađe) protivnice su bile rukometašice iz Garešnice i Virovitice. Postigli smo polovičan uspjeh uz jedan visok poraz protiv domaćina i pobjedu protiv TVIN Virovitice. U ovoj ligi nastupamo zajedno s mlađim igračicama (rođene 2004. godine i mlađe) tako da u 1. HMKRL nosimo ime RK Podravka 1.

PODRAVKA 1 – GAREŠNICA 12:20 (4:7)

U prvoj utakmici protiv domaćina pretrpjeli smo visok poraz uz lošu igru i u obrani i u napadu. Na terenu smo izgledali kao da smo utakmicu izgubili i prije njenog početka, još u busu. Sve što je krasilo ekipu samo tjedan dana ranije protiv starijih protivnica, sada, kada je bilo najpotrebnije, potpuno je nestalo. Nepridržavanje dogovora, katastrofalna realizacija, nepotrebna trema i strah od protivnika dovelo nas je do neugodnog poraza. Ovakva utakmica nam je pokazala da moramo još puno raditi na podizanju samopouzdanja ekipe, na tehničkim nedostacima igračica i pridržavanju dogovora u taktičkom smislu, kako u obrani tako i u napadu.

TVIN VIROVITICA – PODRAVKA 1 12:23 (7:10)

Nakon prve utakmice i neugodnog poraza, visokom pobjedom protiv ekipe TVIN Virovitice malo smo popravili cjelokupni dojam prvog kruga natjecanja. Rezultatski gledajući, pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, ali izvedbom svojih igračica ne mogu biti do kraja zadovoljan, jer smo promašili previše zicera i u pojedinim dijelovima utakmice imali ”crne rupe” i dozvolili protivnicama da nam se približe na minimalni zaostatak. Ipak, pobjedi se ne gleda u zube i djevojke zaslužuju čestitku za dva osvojena boda.

RK Podravka 2: Lončarić, Nemec, Jurić; Firšt 11, Perika, Zagrajski 1, Vuljak, Ružić 1, Vrabelj 3, Sermek, Domijan 6, Kusak 1, Pavić 6, Strahija 5, Paleka, Košuta 1. TRENER: Filip Turk