TRENERI SURADNICI // Piše trenerica kadetkinja Snježana Petika

Kadetkinje Magdalena Horvat (na utakmici s Đurđevcom) // Foto: Mirko Lukavski, Glas PodravineNakon prvenstvenog susreta s Đurđevcom u subotu, nedjelja je bila rezervirana za odigravanje 1. kruga 1. HMKRL sjever. Odigrane su dvije utakmice i to sa Zrinskim iz Čakovca i Kokom iz Varaždina.

Početak utakmice sa Zrinskim bio je vrlo uspavan, cure vjerojatno umorne od utakmice odigrane dan ranije u kasnim večernjim satima, nisu najbolje reagirale i Zrinski je poveo 2:0, ali nakon buđenja mojim malo povišenijim tonom utakmica se vratila u normalu i to je bilo jedino vodstvo Zrinskog do kraja utakmice, koja je završila rezultatom 8:22, poluvrijeme 6:10. Rotirali smo igračice tokom utakmice, pa su tako skoro sve igračice dobile priliku zaigrati.

ZRINSKI – PODRAVKA 8:22 (10:6)
KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 100. Sutkinje: Ivana Koren i Vedrana Stančir (obje Koprivnica ). Nadzornik: Vladimir Jurenec ( Koprivnica ).
ZRINSKI: Dominić, Kozjak: Androić, Šarić 2, Ladić, Bogdan, Glad, Car 4, Senčar, Vnuk, Benčik, Talaš 1, Malašić 1, Sinanović, Pajić. TRENER: Željko Golik
PODRAVKA: Šafar, Kosnica, Borac; Ljubić 3, Karlovčan 7, Šaško, Benotić, L. Šenvald, Vrban, Mrđen, Horvat 1, T. Petika 2, Alvir 3, Papac 3, Pavlović 3, Mikulčić. TRENERICA: Snježana Petika.
SEDMERCI: Zrinski 2 (1),Podravka 3 (3).
ISKLJUČENJA: Zrinski 6 minuta ( Vnuk, Sinanović, Pajić ), Podravka 0.

U drugoj utakmici sa Kokom nismo koristili Mrđen i Pavlović, koje su dan ranije odigrale skoro cijelu utakmicu 2. lige i utakmicu sa Zrinskim , i s obzirom na to da nije bilo potrebe za njihovim ulaskom u igru, utakmicu su gledale s klupe. Priliku da zaigraju opet su dobile sve igračice osim Vrban i Šafar. Bilo je lijepih asistencija, atraktivnih golova, lepršavosti i trke.
Na kraju, zaključni dojam obadva dana je pozitivan. Zadovoljna sam pruženim partijama svih cura koje su nastupale. Znam koliko one znaju i mogu i može to biti još bolje. Sada će cure opet reći da nisam nikada do kraja zadovoljna. Vjerojatno je to istina, ali uvijek očekujem od njih više, tjeram ih da budu sve bolje i bolje, a vjerujem da će doći dan kada će shvatiti i možda biti i zahvalne za to što sam ih tjerala da se ne zadovolje prosječnošću.

PODRAVKA : KOKA 25 : 10 ( 13 : 4 )
KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 100. Sutkinje: Ivana Koren i Vedrana Stančir obje Koprivnica). Nadzornik: Vladimir Jurenec (Koprivnica).
PODRAVKA: Šafar, Kosnica, Borac; Ljubić 5, Karlovčan 4, Šaško 3, Benotić 1, L. Šenvald 1, Vrban, Mrđen, Horvat , T. Petika 7, Alvir, Papac 4, Pavlović, Mikulčić. TRENERICA: Snježana Petika.
KOKA: Habunek, Bistrović; Kumrić 1, Vrček, Balajić, Davidović 1, Lalić, Vugrinec 1, Hergotić 1, Vujević 1, Šopar 1, Njegovec 1, Kontrec, Lončar 3. TRENER: Siniša Kliček.
SEDMERCI: Podravka 5(5), Koka 1(1).
ISKLJUČENJA: Podravka 0 , Koka 6 minuta (Davidović, Šopar, Kontrec).

Na kraju bih pohvalila mlade sutkinje Koren i Stančir, koje pokazuju veliki potencijal i osjećaj za igru i suđenje. Imale su grešaka, ali to su sve normalne stvari za tako mlade sutkinje, ali vjerujem, uz konstantni rad na osobnom unapređivanju i korekciji na ukazanim im greškama, definitivno ispred sebe imaju svijetlu budućnost.