Podravka Vegeta -  Lokomotiva, s prvenstvene utakmice u KoprivniciRasplet domaćeg kupa bit će ranije od očekivanog: u srijedu 22. ožujka u 18,30 u Domu sportova dvorani 2 u Zagrebu sastat će se favoriti za osvajanje Kupa domaćin zagrebačka Lokomotiva i branitelj naslova iz prošle sezone koprivnička Podravka Vegeta. Suci utakmice bit će Tomislav Cindrić i Robert Gonzurek, obojica iz Osijeka, a nadzornik HRS-a Vladimir Sokol iz Novog Marofa.

U ostalim susretima četvrzavršnice sastaju se Trešnjevka – Koka, Dugo Selo 55 – Zrinski i Zamet – Sesvete Agroproteinka. Kao i za susret u Domu sportova i za ostale utakmice može se reći da su prognoze nezahvalne. Naime, u Kupu se igra samo jedna utakmica i u susretima mogu odlučivati nijanse, pa i favoriti na papiru mogu pasti na sitnicama kojih za vrijeme susreta ima mnoštvo i na tehničkoj i na voljnoj strani.

U svakom slučaju srijeda će biti rukometno uzbudljiva, a Podravka Vegeta ima postavljene ciljeve: osvajanje kupa i prvenstva, pa namjere ekipe prije odlaska u Zagreb su jasne – cilj je određen, ostalo je u rukama igračica i stručnog stožera. Sretno!

Poziv na utakmicu // FAcebook RK Lokomotiva