Snježana Petika trenerica Podravke Lino // Foto Ivo Čičin-MašanskerTRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

U 6. kolu 2. hrvatske rukometne lige sjeverf (2. HRL) na domaćem terenu Podravka Lino svladala je ekipa Baranje iz Belog Manastira visokim rezultatom 32:11, poluvrijeme 14:8. Od početka ušli smo ozbiljno u utakmicu, jer smo imali vrlo malo saznanja o ekipi Baranje, s obzirom na to da su nove članice 2. lige od ove sezone.

Pokazalo se da su u ovoj utakmici gošće bile neravnopravne protivnice. Uvjerljiva pobjeda najbolji je pokazatelj odnosa snaga na terenu. Sredinom prvog poluvremena trener gostujuće ekipe odlučuje se na flaster, no, niti to nije donijelo rezultatski preokret. Od 40. minute priliku je dobilo kompletno 2000. godište sa željom da pokušamo uigravati neke stvari. No, u tome nismo uspjeli budući da je gostujući trener dosljedno do kraja utakmice inzistirao na flasteru.

Međutim, to je omogućilo ostatku igračica da solo prodorima iskoriste velike prostore u obrani i upišu se u listu strijelaca i svakom minutom podižu razliku. Uglavnom, sve igračice su dobile priliku da zaigraju, i velika većina je pored svoga imena upisala golove.

UTAKMICA 6. KOLA 2. HRL SJEVER ZA ŽENE

PODRAVKA LINO – BARANJA BM 32:11 (14:8)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana galovića. Gledatelja: 50. Suci: Josip Gagula i Mirko Zorko (obojica Zagreb). Nadzornik: Rudolf Vidović (Zagreb).

PODRAVKA LINO: Borac, Vrabec; Popović 2, Sikavica 1, Franjkić , Brkić 2, Petričević 4, Hmelina 4, Horvat 2, T. Petika 6(1), Alvir, Papac 4, Kolar, Pavlović 4, Mikulčić, Jandrašić 4. TRENERICA: Snježana Petika.

BARANJA: Blagojević, Jovanović; Živaković, Ileković, Ljepojević, Nemet 1, Časar, Dolić 1, Vuković 4, D. Horvat 3, A. Horvat 1, Kreko 1. TRENER: Milovan Šašlić

SEDMERCI: Podravka Lino 1(1), Baranja 4(2).

ISKLJUČENJA: Podravka Lino 2 minute (Hmelina), Baranja 10 minuta (Nemet 3×2 diskv. u 56′ , Vuković, D. Horvat).

CRVENI KARTON: Anja Nemet (Baranja) 56′, tri isključenja.