Lino

TRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

Utakmica 10. kola 2. HRL sjever ŽRK Mlinar – Podravka Lino odigrana u subotu u Križevcima završila je našom pobjedom rezultatom 21:32, poluvrijeme 15:12.

U prvom poluvremenu imali smo dosta oscilacija u igri, i u obrani i u napadu. Imali smo razdoblja kada smo napravljenu razliku od 2-3 gola vrlo brzo znali prokockati. Uglavnom, prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri u kojoj je prednost bila malo na našoj strani, pa na strani protivnica.

U drugom poluvremenu promjena obrane i podizanje tempa u napadu donijelo je to da smo anulirali prednost od tri gola i uspjeli pobijediti s 11 golova prednosti.

Ponovno su najefikasnije bile Karlovčan i Frankić, a u stopu ih je pratila Ljubić. Sve ostale igračice odigrale su korektno, uglavnom koliko je trebalo. Odlična Šafar na golu, već drugu utakmicu istim protivnicama bila je neriješiva zagonetka za domaće igračice.

UTAKMICA 10. KOLA 2. HRL SJEVER

ŽRK MLINAR – RK PODRAVKA LINO 21:32 (15:12)

KRIŽEVCI – GŠSD LJudevita Modeca. Suci: Nikola Majcen i Matej Pavlović (oba iz Varaždina ). Nadzornik: Vladimir Kramar (Čakovec).

ŽRK MLINAR: Renjak, Pavliček Perharić; Horvat 3, Antolić 1, Banić, Grbus 5(1), Busija 5, Blažun 4, Čikulin 3. TRENER: Dario Sokač.

PODRAVKA LINO: Šafar, Borac; Ljubić 5, Karlovčan 7, Šaško 1, Frankić 7, L. Šenvald 1, Hmelina 1, Horvat, T. Petika 2(1), Alvir, Papac 4, Mrđen 4(2). TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Mlinar 3(1), Podravka Lino 3(3).

ISKLJUČENJA: Mlinar 4 minute (Antolić, Grbus), Podravka Lino 6 minuta (Frankić, Petika, Papac).